Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalanság össze költözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalanság össze költözés előtt?

Figyelt kérdés

Heti két három nap vagyunk együtt, de néha ennyit sem mert ilyenkor is előfordul hogy dolgozunk és csak este látjuk egymást..

Amikor nem vagyok vele, sokat gondolok rá és várom hogy lássam.de nem tudom hogy csak a ritka találkozások miatt,vagy csak mert van aki szeret.. Hét közben nem nagyon beszélünk csak írásban mert nekem ez olyan személytelen. De olyan is van hogy belefasulok az egészbe..

2017. júl. 8. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

Pont ezért kellene összeköltözni.

Gyorsan kiderülne végre, hogy működik e a kapcsolatok rendesen, jó lesz együtt, vagy bele vagytok fásulva, idegesít a másik, ideje más párt keresni

A mostani együtt vagytok, néha hiányzik, néha idegesít egyhelyben topogós langyosvízben persze éveket lehet eldagonyázni, kérdés, hogy van e értelme.

2017. júl. 8. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:

tanácsom: szerezzetek be egy vastag helyesírási szótárt, és használjátok is.

összeköltözés (egybeírjuk!)

2017. júl. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!