Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Álljak a barátom elé és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álljak a barátom elé és beszéljek vele vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Összevesztem a barátommal, 2 nap úgy telt el,hogy alig szóltunk egymáshoz, került én is kerültem őt. Este meg a nappaliban aludtam a kanapén.

Az este felhívott pont az egyik haverom akinek nagy vonalakban elmondtam,hogy összevesztem a barátommal. Órákig beszéltünk utána, de nem erről. A párom fültanúja volt minde ennek és mikor leraktam a telefont felrántott a karomnál fogva aztán rám üvöltött, de tiszta könny volt a szeme, nagyon zaklatott lelki állapotban láttam. Én is az voltam az nap este, a nap végére már nagyon ramatyul éreztem magam. Most egy újabb veszekedésen túl vagyunk, de írtam neki egy levelet amit oda adtam neki délután. Előttem elolvasta aztán széttépte és kérte,hogy ezt a szemébe mondjam, ne levélben kérjek bocsánatot, és adjak magyarázatot. Tudja jól,hogy nem vagyok a szavak embere, nem tudom kifejezni az érzéseimet, ahogy azt levélben tettem. Erre ismét összevesztünk és leléptem otthonról. Most a városban egy étteremben csövezek. A párom már 14db smst hagyott nekem,hogy merre járok,mit csinálok, élek még, menjek haza, beszélgessünk, aggódik satöbbi. Nagyon megalázva érzem magam :( bocsánatot kértem tőle, de elutasítóan viselkedett velem és ami előtte nap is történt az este, még sosem ért hozzám ilyen durván. :(

Hogy miért vesztünk azt nem akarom elmondani :(

Most ezekután mit kéne tennem, hogy végre megbocsájtson? Ha haza megyek akkor vagy kiabálni fog és dühös lesz, vagy kibékülünk, de félórás beszédet tart és muszáj lesz valahogy az érzéseimről beszélni, bocsánatot kérni mindenért. Nagyot hibáztam, és tudom,hogy megkell neki ígérnem,hogy megváltozok, nem lesz több ilyen satöbbi. :(

L

2017. júl. 7. 17:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem egészen azért borult ki, mert nem szedem a gyógyszereim. Állítólag több lett velem a probléma, nagyon pörögtem és azért kiabált velem, mert felálltam az étteremben az asztalra. Nem csináltam semmi rosszat, csak megakartam viccelni, szerintem vicces volt. Otthon kérdezte meg,hogy szedem-e a bógyoimat amikor mondtam neki,hogy nem akkor vesztünk össze nagyon. Mert értelmet nyert,hogy miért viselkesdem úgy.

Az este azért rántott a karomon és kiabált, mert mással beszéltem kettőnkről, kérte,hogy vegyem be a gyógyszereimet meg minden.

2017. júl. 7. 18:56
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem, én jó vagyok szerintem. A barátom sem rossz ember, szeretem őt, de nagyon mérges rám, főleg mostanában és legutóbbi veszekedés sok volt neki is nekem is. :(
2017. júl. 7. 18:58
 13/20 A kérdező kommentje:
3 évvel ezelőtt amikor összejöttem vele akkor is mondtam neki,hogy nem vagyok beteg meg bipoláris, csak az orvosok meg a szüleim szerint. Szedek gyógyszereket, de nincs szükségem rájuk. Elfogadta, nem kötött belém, csak amikor kapcsolatban lettünk akkor kezdett el aggodalmaskodni, mindig azt gondolja,hogy mellettem kell lennie. A korkülönbség is nagy köztünk, azért is szeret irányítgatni.
2017. júl. 7. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk étteremben asztalra állni nagyon nem illik, és egyáltalán nem vicces. A 2 éves gyerekem is tudja és nem csinálja. Azért el kéne mégis gondolkodnod azon, hogy mégiscsak kéne az a bogyó, mert te nem is tudod helyesen felmérni a viselkedésed. Mert az általad emlitett példa is szerinted vicces volt, de mindenki más szemében meg gáz lenne.
2017. júl. 7. 19:08
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem ez a baja csak, hanem,hogy nem beszélek vele az érzéseimről ami ezzel kapcsolatos,nem rajta vezetem le a dühömet, nem kiabálok vele, hanem passzív maradok és szeretné ha néha leülnék beszélgetni. Sokszor megjegyezte már,hogy nem mutatom ki az érzéseimet neki, csak el lököm magamtól. Bocsánatot kell kérnem, mert kiborítottam, megkéne ígérnem,hogy szedem a gyógyszerimet és elmegyek vele 21-én az orvosomhoz, a recepteket pedig együtt váltjuk ki. Mindig irányítgatni akar, úgy csinál mintha baj lenne velem. :(
2017. júl. 7. 19:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Meg amúgy nagyon hiányzik, szeretnék haza menni, de mindig dühös mostanában. Méreget, figyeli minden rezdülésemet, rám szól, vagy azt hiszi magamba fordulok és baj lesz. Nem akarok többször csalódást okozni neki, szedem majd a bogyókat is, de mit mondhatnék neki? Ha haza érek úgy is dühös lesz.
2017. júl. 7. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát mond el amit érzel, gondolsz. Hogy azért hagytad abba, mert be akartad bizonyítani hogy nincs szükséged rájuk, de tévedtél. (Mégiscsak jót tesz a gyógyszer, hiszen a barátod nem véletlenül vette észre hogy több lett a probléma veled az utóbbi időben, ezt azért lásd be). Meg kérd meg hogyha mérges is rád, ne kiabáljon úgy veled, mert azzal csak elijeszt, és még kevésbé nyílsz meg. (Ezt én vettem észre a leírásod alapján, de lehet tévedek.) Akkor viszont egyszerüen beszélj arról ami bánt stb.
2017. júl. 7. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Szintén bipolárisként mondom hogy veled van a baj, csak nem vagy hajlandó elismerni. Járj rendesen orvoshoz és szedd a gyógyszereket, különben egyedül maradsz a francba mert a hülye viselkedésedet nem tudja épeszű ember tolerálni. Ez nem egy vicces betegség amit félvállról lehet venni, ha nem tartod szinten szakember és gyógyszer segítségével akkor le fogsz csúszni a lejtőn. Nekem is nehéz volt belátnom anno hogy segítségre szorulok, de ha teljes életet akarsz élni akkor muszáj. Ha így folytatod súlyosabb lehet az állapotod és akkor már a barátodnak sem biztos hogy lesz hozzád türelme. Nem ő akar túlságosan irányítani, hanem te nem vagy nyilvánvalóan tisztában azzal hogy amit csinálsz az nem normális.
2017. júl. 8. 01:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Na sikerült kibékülnöd a barátodfal?
2017. júl. 8. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Beteg vagy. Vagy szedd a Gyógyszereidet rendesen, vagy hagyd ott, hadd találjon egészséges lányt magának.
2017. júl. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!