Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velm csókolózni. Miért?
A párom(22/F) a kapcsolat elején nagyon kívánta a csókomat, egyből izgatólag hatott rá.
Azóta 2 év eltelt. Most ott tartunk, hogy KÉRNEM kell, hogy adjon egy csókot. Ha kérem, mindig az a válasza, hogy ez így nagyon erőltetett. Napközben sosem kapok, csak szeretkezések alkalmával.
Mikor rákérdeztem, mi a baja, közölte, hogy néha "rosszul" csókolok, illetve, hogy rúzsozom magamat.
Elhagytam a rúzst, de úgysem kapok, és amikor szóvá tettem, azt mondta másnap, hogy ez nem igaz, szokott adni.
Amúgy nagyon ragaszkodik hozzám, minden nap bókol, elmondja mennyire szeret. Akkor mi lehet a baj? Ápolom a fogaimat, rágózom, tehát még ez se lehet.
Anno még volt egy olyan problémánk, hogy szex közben, amikor csókot adott, konkrétan nyomott neki a falnak/ágynak/ami mögöttem volt, és moccanni se bírtam. Egyszer szóvá tettem, hogy egy kicsit finomabban, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj.
SOkszor csak szájrapuszikat kapok, sőt, 1 hétig nem látjuk egymást és utána is.
Amikor rosszkedve van akkor me számomra halál. Adtam az arcára egy puszit és láttam a szemem sarkából, hogy mikor elmentem mellette letörölte.
Régen sosem volt ilyen, sőt. Régen például imádta ha megharapom a száját, mostmár utálja.
MI lehet a baj? Mondom, ezen kívül minden rendben. Tényleg.
Szerintem már nem kíván... Ez igy elég szomorúan hangzik, de nálam pl. így működik. Igaz, lány vagyok.
Ja meg volt már olyan is, hogy egy pasimnak gyakorlatilag sosem volt kellemes a szájszaga (ez van), mégis nagyon kívántam és imádtam vele csókolózni nem érdekelt, csak az, hogy végre csinálhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!