Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátnőm mire gondolt akkor amikor arra gondolt hogy legyen meghitt az első együtt létünk?
Barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt. Úgy beszéltük meg hogy a megfelelő pillanatot megvárjuk meg azt hogy meghitt legyen a hangulat az első együtt létünk előtt. Azt mondta hogy most komolyan hosszú távra gondolja a kapcsolatot és nem akarja elkapkodni. Most mit csináljak. Legyek rámenősebb vagy várjak ?
19/F
20:43 vagyok.
tudom. tudom h nehéz, mert nálunk is ez volt. de sokkal jobb volt h vártunk.:)
barátnőd és közted mennyi a körkülönbség?:)
1 évvel fiatalabb nálam
Miért ?
"mire gondolt, amikor arra gondolt..."
hmm?
sztem arra gondolt, amit írtál:D
nyugalmat szeretne, gyertyákat, esetleg vmi jó kis zenét, de mindenek előtt sztem időt :) Nagyon nehéz várni, de 1 hónap még nem a világ :) Hogyha azt látja rajtad, hogy türelmes vagy, hidd el, egy bizonyos idő után be fogja adni a derekát. Ha 18 éves, akkor gondolom érettségizik is mostanában...
Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen várj. Beszélgessetek a dologról, de ne erőltess semmit, ne légy erőszakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!