Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus vagy pszichopata jellemvonásokkal bíró férfi mindig visszapróbálkozik az exeinél?
Figyelt kérdés
Itt most elsősorban magamra értem a kérdést, hogy vissza fog-e próbálkozni. Kb 1 évig nem fogadta el, hogy nem bírom a viselkedését, szakítottam vele, semmi nem lesz már és állandóan keresett! Minden fórumon, nyíltan, alattomosan és zaklatva egyaránt. Most úgy látom közösségi oldalakon, hogy új szerzeménye van. Ha vele nem jön neki össze, számíthatok rá, hogy vissza fog térni megint? Csak hogy hogy készüljek! Jelenleg 2 hónapja van teljes csend, eddig ez a legtöbb.2017. júl. 6. 08:56
11/15 anonim válasza:
*soha nem
Bocsi... a bkv hibája :)
12/15 anonim válasza:
húha kérdező te nem az én exemről beszélsz?? ráadásul nyíregyháza nekem is onnan van exem :D
Minden igaz amit lertál :/ megírnád privátban az exed keresztnevét?
13/15 anonim válasza:
Hűha kérdező... Mintha az én sztorimat írnád le, ráadásul szintén Nyíregyháza :D
14/15 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD nyíregyen sok az ilyen pasi,vagy mind ugyanazt fogtuk ki?xd
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem nyíregyházi volt. Vagy csak hazudott ebben (is) :DDDDDDD
2019. jan. 14. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!