Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan csinálnátok vagy mi a tippetek?
Figyelt kérdés
Egy önbizalomhiányos nő vagyok,semmi kép sincs kint a facebookon,mint más nőnek.A barátom is emellet,masokat leikolgat.Már beszeltem vele erről,de süket fülekre talál,meg ő hisztizik,hogy fejezem be.Annyira nincs önbizalmam,hogy mindennap csak sirok.Meg,ő mondja,hogy fejezzem be stb.Neki van önbizalma,nem is kicsi,meg egoja.Szerintetek,mért leikolja probáltam vele beszélgetni erről de ertelmes választ nem adot. Válaszokat előre is köszönöm2017. júl. 5. 23:03
1/3 Ramone válasza:
Azért van önbizalom hiányod mert nem érzed magad jól a pároddal. Ha nő vagy akkor a párod szemében te vagy a legszebb és legszexibb nő és te ezt elhiszed neki mert ő a legjobb pasi a világon a szemedben
És amíg ez nincs meg addig felesleges szerintem erőltetni.
Órákat tudnék erről mesélni de egy a lényeg hogy ha neked ez nem jó akkor egyedül te tudsz változtatni, ha akarsz
2/3 anonim válasza:
Ilyen naív írást nem mostanában láttam!! Te vagy a párodnak a legszebb nő a világon.
Azért van önbizalom hiányod mert komoly önértékelési problémáid vannak.Semmi köze a pasidhoz. 1 Nő önmaga is lehet magabiztos,nem kell hozzá férfi sem.
3/3 anonim válasza:
Ne a párodtól várd, hogy önbizalmat adjon. Amíg magadban ezt nem rendezed, addig mástól hiába várod, hogy megerősítse. Ha magaddal rendbe jössz, megtanulod magadat értékelni, saját magadtól lesz önbizalmad, akkor fog csak a külvilág megerősíteni. Addig persze lehurrog a párod fejezd be, mert tényleg fejezd be. AZ miért baj, ha más Like-olgat? Téged hogy like-olgasson mikor képed sincs fent? Hogy mutassa meg a facebookon, (ha már ennyire fontos a facebook), hogy na nekem ilyen jó nőm van? Csináltass új frizurát, új hajszín, új ruha stílus, ha tudsz új munkahely. Hidd el kisugárzik, ha rendben Vagy magaddal. Hány nem szép arcú nőnek van önbizalma és ragadnak rájuk a pasik, mert van bennük "valami". HA Te változol a külvilág is fog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!