Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra jó legyen a házasságom?
A férjem külföldön dolgozott 5 évig.
2 hónapja jött haza.
Elkövetett egy hibát, amit én megpróbálok megbocsájtani, de....
Azóta depressziós lettem.
Minden nap sírok, szomorú vagyok.
A férjemet egyfolytában piszkálom, mindenért haragszom, és féltékeny vagyok mindenre és mindenkire.
Őt ezzel az őrületbe kergetem.
Amióta ő elmondta hogy már nem szerelmes belém csak szeret azóta még rosszabb a helyzet.
Szeretné ha visszakapná a régi énemet, persze én is.
De nagyon nehéz.
Van 2 gyerekünk, és 10 éve vagyunk együtt.
Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen belém?
Hogyan tudnék újra jókedvű és boldog lenni?
Nagyon el vagyok keseredve.
Én is külföldön dolgozom, élek.
2 gyerek nálunk is, viszont mi már átestünk a váláson mert engem meg a feleségem csalt meg :), miközben nekem eszembe sem jutott ilyesmi kint. De hát nem vagyunk ugye egyformák. Általában a nem megcsalós emberek mindig kifognak olyat aki megcsalja őket.
Írhatnék most litániát a saját tapasztalataimból, illetve a környezetemben élőkéből, de hosszú lenne.
Egyszerűen összefoglalva : a régi énedet sosem fogod visszakapni, sem te, sem a párod! Ezt jobb ha most elfogadod.
Sokan ilyenkor azt mondják 10 évem ment a levesbe...
Én ilyenkor megkérdezem 10évnél többet jártál iskolába ugye? Arra is azt mondod hogy a fene vigye el időpazarlás volt, ment a levesbe?
Tanultál ebből az egészből valamit?
Van aki ezt megérti! Van aki elkezdi megmagyarázni hogy a két dolgot nem lehet együtt említeni... Nekem lehet magyarázni szoktam mondani, de igazából nem az én dolgom. Mindenki úgy vesztegeti az idejét ahogy akarja, arra akire akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!