Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pasit mért nem zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasit mért nem zavar az soha, hogy a barátnője megfegyeli a jó pasikat az utcán? Ellentétben azzal mennyire zavaró szokott általában lenni lányoknál ha a pasi más csajokat bámul.

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hány éves boldog párkapcsolatban élsz?

milyen a viszonyod saját magaddal?

szoktál önismerettel foglalkozni?

szoktál rinyálni azért, mert a csajod ránézett egy pasira melletted?

kicsit se vagy gyerekes, ugye? lököd itt a süket dumát, miközben te is vered a nyálad más csajra, csak titokban.. álszent vagy, de nagyon.

2017. júl. 4. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:

#11 pár mondat alapján ne akarj komplett pszichológiai elemzést végezni rajtam.

fingod nincs hogy ki vagyok.

mellesleg az amit most ide leírtál, csak téged minősít.

simán csak magadból indulsz ki.

2017. júl. 4. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

fáj, hogy tükröt tartok eléd?

a 8-as válaszoló teljesen jól leírta a dolgokat.

ezt nem kell túl ragozni.

és különbség van a nyálcsorgatás és a kis ideig történő megnézés / rápillantás között. de te összemosod a kettőt.

fogalomzavarban vagy.

nem én rinyálok azon, ha a párom megnézi a másik nemből lévő személyeket, ha ott vagy mellette.

te hisztizel ezen és te csinálsz belőle nagy ügyet.

ebből is látszik, hogy nincs önbizalmad, mert félsz attól, hogy a párodnak esetleg az a másik megtetszik és majd ott az utcán le fogja szólítani, hogy gyere bébi járjunk. :D

ez tök nevetséges. :D

és mi van, ha sétáltok együtt? akkor húzza fel a szemellenzőt? teljesen 100%-ban akkor se fogja tudni ezt a kívánságodat teljesíteni, ha akarja, akkor se, mert pl. mi van akkor ha egy helyes pénztárossrácnál fizettek? akkor ne nézzen rá a te kis kívánságod miatt, mert hisztirohamot kapsz? :D

néhány szöveges kiírásból is nagyon sok minden leszűrhető a másikról. olvass pszichológiai könyveket és máris nagyon sok mindent ismeretlenül is megismersz a másikból.

az, hogy a másikban megbízunk, azt csak akkor fogjuk tudni teljesíteni, ha saját magunkban is megbízunk.

szeretni is csak akkor tudunk, ha először saját magunkat szeretjük. mert ha saját magadat nem szereted, akkor hogy akarsz te mást is szeretni?

és mi is minősít engem? csupán kérdéseket tettem fel neked, amikre te nem vagy hajlandó válaszolni, mert még kiderülne, hogy nekem van igazam, és az milyen ciki lenne, ha egy nőnek igaza van, és nem a férfinak, ugye? :D akkor csorba esne a férfiúi hiúságon, büszkeségen és az egón.

2017. júl. 4. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:

13# Ezzel csak az a gond, hogy egy 1-2 pillanatos megnézés nem tűnik fel az ember párjának, hiszen ennek kb addig kellene tartania, mint amikor egy akármilyen random szembejövőt néz meg az ember.

Ami feltűnik, az már átcsúszik a megbámulás kategóriába, ami a másik totális leszarása, ha ott van melletted, hiszen ezzel kb azt közvetíted a megnézett személynek, hogy "van csajom / pasim, de azért dugnálak!" :D

2017. júl. 4. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Ja, amúgy meg a pszichológia nem Oravecz Nóra idézeteknél kezdődik, mert kb akkora közhelyeket reptetsz itt minden hozzászólásodban, hogy komolyabb szakirodalmi ismereteket nem nézek ki belőled.
2017. júl. 4. 21:47
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Könyörgöm, ne legyetek már ennyire prűdek és álszentek.

Attól, hogy megnézel valakit, mert szép, mert ugye jó a szemnek megnézni, ami számára szép, az nem azt jelenti, hogy akkor bármi is megfogalmazódik benne, ami cselekedetre ösztönözné a másikat, mint ahogy te is írod 14-es válaszoló, hogy akkor megd..gná. És mi van, ha nem? Csak megnézte és elismerte, hogy milyen jól néz ki. Ennyi.

Na, ez a baj a legtöbb emberrel, hogy mindent túl kombinál és belelát olyanba is dolgokat, amikbe nem kéne. És akkor csodálkozik, hogy a párját ilyen dolgokba üldözi, mert beleveri a fejébe, hogy de azért nézted meg mert...

A pszichológia, önismeret nálam Csernus Imrénél, Bagdy Bellánál, Bagdy Emőkénél, Balogh Bélánál, Kurt Tepperweinnél, Louise L. Hay-nél, Almási Kittinél..stb. kezdődik.

Magasabb szintű vagyok, nem süllyedek le az alacsonyabb szintre.

2017. júl. 4. 21:53
 17/20 anonim ***** válasza:

16# Ezeknek a fele rögtön kuka egy értelmesebb embernél.

Fogd már fel, hogy nem a megnézéssel van a baj, hanem a nem megfelelő kommunikációval. Írtad a pénztáros fiú példát. Szerinted ha fizetünk a Sparban a barátommal és egy helyes fiú kasszáz, nem tudom ezt úgy megállapítani, hogy ne legyen a tetszésem egyértelmű a barátom és a srác számára is? Na ez a része a gáz. Mert én tudom ezt anélkül is csinálni, hogy lekommunikáljam ezt bármilyen jellel a másiknak, és gyanítom a barátom is, mert nekem se nagyon szokott feltűnni, hogy bárkit bármikor komolyabban megnézne.

2017. júl. 4. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
#13 legközelebb kevesebb emotikont használj, és akkor (talán) lesz aki komolyan vesz. addig még minden 3. mondatod végére odabiggyesztesz egy kettőspont d-t, nem tudlak komolyan venni. sorry.
2017. júl. 4. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz: mindenkit zavar, aki nem biztos az ő párjánál betöltött saját pozíciójában. Legyen az férfi, vagy nő az illető.

Aki viszont tudatában van annak, hogy a párja az az ő párja (és senki másé!), az nagy ívben tesz rá, hogy ki-kit hogyan és mennyire nézeget...

2017. júl. 5. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Páromat nem zavarja, mert nincs is mi zavarja, mert nem szoktam nézegetni a férfiakat az utcán, vagy hát kb. annyira, mint a nőket (észreveszek egy stílusos ruhát, egy jó hajat, aztán annyi).
2017. júl. 5. 14:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!