Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi az a napi kommunikáció a párotokkal, amit kevésnek éreztek?
Én soha nem igényeltem a napi kommunikációt, főleg, ha ez ilyen netes pötyögést vagy telefonálgatást jelentett. Mi távkapcsolatban kezdtük, de nem írkáltunk sokat akkor sem (ill max pár sort naponta, de simán kimaradt néha 1-2 nap), inkább a közös programokra fektettük a hangsúlyt ill. ha nem tudtunk adott hétvégén találkozni (2-3 hetente töltöttünk együtt több napot), akkor Skypeoltunk pár órát.
Persze ha mondjuk 4-5 napig felém sem böfög valaki, az igen kiábrándító, de még mindig inkább az, minthogy naponta 8x rám írjon. Kinek mi :)
Köszi utolsó, bár nem szoktam fennakadni rajta, ha valaki lepontoz egy tök szubjektív véleményt egy tök szubjektív kérdésben, az az ő korlátoltságáról árulkodik. :)
Nekem semmi bajom azzal, ha egy pár minden másodpercben tartja egymással a kapcsolatot, ha ez az igényük rá, ettől még nekem ez rémálom. Akkor van a gond, ha az ez az igény nagyon eltér a két félnél, de szerintem még ezt is meg lehet normálisan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!