Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiteget csak? Nem értek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiteget csak? Nem értek már semmit.

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt,de nem élünk együtt. Nekem van egy gyermekem előző kapcsolatomból,akivel a kapcsolata elfogadható. Nincs anyagi problémánk. Ezt azért írom,mert szeretnék vele együttélni,de ő nem akart. Kb.3 hete mondtam neki,hogy vártam rá eleget,normális családi életet szeretnék,de mivel ő ennek érdekében nem lépett,akkor nincs miről beszélnünk. Erre ő jött,hogy velünk akar élni,higyjek neki,nem akar hitegetni,mert látja rajtam,hogy ez nekem tenyleg nagyon fontos. A mi lakásunkban is bőven elférnénk,de ő hozzánk nem akar költözni,az ő háza viszont felújításra,bővítésre szorul. Édesapjának vannak olyan kapcsolatai,hogy az ő segítségével elkezdődhetne az építkezés,de azóta sem beszélt az apjával! Ma rákérdeztem,hogy mikor hajlandó beszélni vele,mert az is idő mire beköltözhető lesz a háza. Erre kiakadt,hogy majd ő tudja mikor jön e a megfelelő alkalom. Pár hete sok idő után eltökéltem a szakítást.amit végül felülírt ő,mert hittem neki,de most megint meginogtam.hogy ismét csak feleslegesen várok. Nem kell vele összeköltözni,de akkor miért csinálja ezt??
2017. júl. 3. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ferfinak soha ne a szavara figylej, hanem a tetteire. A ferfiak csillagot is lehazudjak az egrol, ha az erdekuk ugy kivanja.

Ha veled akarna elni, akkor mar veled elne. Minden mas csak kifogas a reszerol. Nem akar hitegetni, mondja, de azert hiteget, te meg beszopod. Sajnalom, hogy elvett par evet az eletedbol.

2017. júl. 3. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiteget csak.
2017. júl. 3. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Komolytalan pasi, nem gondol ő veled semmit.

Ha én szeretek valakit, akkor nem várnék 4 évet se, nemhogy még most is elhülyéskedjem

2017. júl. 3. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem akar gyereket a nyakába venni egy életre. Összejárni jó vagy neki, persze, hogy hitegetni fog, hogy majd összeköltözik veled, mert így vele maradsz.
2017. júl. 3. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amiket mondott azt is csak azért mondta hogy ne szakíts vele !De lépéseket nem fog tenni elhiheted!Nax majd ha eltökéled magadat a szakitás mellett akkor majd megint hazudni fog neked ez egy kapaszkodó neki aztan párhét mulva lenyugszik nem teper mert làtta rajtad hogy nem fogsz szakitani vele!Egy ilyen pasit sohase vegyél komolyabkomolyan csak játtszadozik veled ahogy neki tetszik!
2017. júl. 3. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"Erre kiakadt,hogy majd ő tudja mikor jön e a megfelelő alkalom"

Kommunikáljon veled, csak nem áll készen egy kapcsolatra, legyen az akármilyen.

Beszéld meg vele, ha szeret s úgy akar élni, tegyen érte, ha nem, ne ámítson tovább, mert az rossz neked. Akadályoz életed beteljesedésében, hogy találj valaki, ki igazán kell neked.

Szerintem valami már van dologban. Talán gyereked, talán valami egészen más. Szerintem komolyat akarna tőled, de valamiért nem akar összeköltözni. Mond neki, te vagy szerelme, avagy mindent meg kéne osztania, hogy ne egyedül legyen problémáival.

2017. júl. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!