Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiteget csak? Nem értek már semmit.
Egy ferfinak soha ne a szavara figylej, hanem a tetteire. A ferfiak csillagot is lehazudjak az egrol, ha az erdekuk ugy kivanja.
Ha veled akarna elni, akkor mar veled elne. Minden mas csak kifogas a reszerol. Nem akar hitegetni, mondja, de azert hiteget, te meg beszopod. Sajnalom, hogy elvett par evet az eletedbol.
Komolytalan pasi, nem gondol ő veled semmit.
Ha én szeretek valakit, akkor nem várnék 4 évet se, nemhogy még most is elhülyéskedjem
"Erre kiakadt,hogy majd ő tudja mikor jön e a megfelelő alkalom"
Kommunikáljon veled, csak nem áll készen egy kapcsolatra, legyen az akármilyen.
Beszéld meg vele, ha szeret s úgy akar élni, tegyen érte, ha nem, ne ámítson tovább, mert az rossz neked. Akadályoz életed beteljesedésében, hogy találj valaki, ki igazán kell neked.
Szerintem valami már van dologban. Talán gyereked, talán valami egészen más. Szerintem komolyat akarna tőled, de valamiért nem akar összeköltözni. Mond neki, te vagy szerelme, avagy mindent meg kéne osztania, hogy ne egyedül legyen problémáival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!