Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton csak magáról beszél?
Nem mondom hogy hatalmas probléma mert még csak november óta vagyunk együtt és idáig sem különösebben zavart, most se nagyon. Úgy voltam vele hogy mivel én introvertált vagyok ő neg extrovertált, így ez normális felállás, de most elgondolkoztam rajta hogy hogy is van ez, általában fordítva szokott lenni és a lányok a beszédesebbek, ezt mostanában egyre sűrűbben meg is kapom...
Mivel ha nem együtt vagyunk akkor én nem vagyok különösebben eljárós (csak szűk baráti körben), így nincsenek is érdekes sztorijaim, azt meg sosem értettem hogy hogy tudnak egyesek fél órán át beszélni arról hogy elmentek a boltba és vettek egy kenyeret. És általában csak akkor beszélek ha valamit mondani is akarok, nem azért hogy kitöltsem a csendet.
Viszont nem vagyok teljesen kuka, persze szoktam én is beszélni, csak azt vettem észre hogy belekezdek valamibe és a barátom nem reagál rá (max csak fél mondatban), hanem egyből kezdi hogy neki is van egy hasonló sztorija, ilyen már vele is történt, stb... Néha van hogy a történetem közepén jut eszébe valami oda vágó dolog. Amivel alapvetően nem baj mert imádom hallgatni, csak egyrészt nem szeretem ha félbe szakítanak, másrészt néha kíváncsi lennék mit gondol arról amit mondtam. Régen amikor megismertem azt hittem hogy egy bunkó paraszt és nem is figyel rám, csak úgy tesz, közben meg azt várja hogy befejezzem hogy mondhassa a magáét. Aztán hamar kiderült hogy minden szavamra figyelt, a legkisebb apróságot is megjegyezte, és vissza tudja mondani azt a történetet is amit fél éve meséltem neki.
Amúgy ben egocentrikus, inkább önbizalomhiányos, és nagyon kedves srác. Meg imádom, nem is tervezem elhagyni, csak nem tudom hogy ezt meg lehetne e oldani. Szerintetek normális? Amúgy beszéltem már erről vele, akkoriban kevesebbet is beszélt. Csaj az a baj hogy nem szereti a csendet, úgyhogy egy idő után késztetést érzett rá hogy mondjon valamit és visszatért a régi felállás.
Annyira tényleg nem zavar, csaj arra lennék kíváncsi hogy szerintetek nem furcsa-e ez így.
Nem hiszem:D
Nagyon aranyos ezen kívül, ezt bárki meg tudja mondani aki ismeri.
Meg akkoriban félreértettem a helyzetet, azt hittem nem érdekli amit mondok. De közben kiderült hogy minden szavamra figyelt és megjegyezte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!