Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül kell mennem mindenhová pedig van barátom?
Ha el szeretnék menni valamerre akkor ő munkára, fáradtságra, pénzre hivatkozva nem. Most például egy koncertre szeretnék elmenni, de most még rendes kifogások nélkül is azt mondta,hogy "Menj egyedül". Ott lesznek a barátaim is,most pont úgy van a társaság,hogy mindenkinek van párja. Mindenkit kísérnek csak engem nem. Máskor is volt már ilyen, ha nincs barátom teljesen rendben van, de így rosszul érezném magam. Lassan egy éve együtt vagyunk és ez már a sokadik ilyen alkalom. Pedig meg is venném neki a jegyet.
Nyaralni sem akar velem kettesben csak barátokkal közösen. Ez nekem nem elég. Nagyon szeretnék elmenni a tengerpartra, de mindennel foglalkozik csak ezzel a kérésemmel nem. (Szintén próbálnám úgy csinálni,hogy anyagilag ne terhelje meg) De egyébként a hétköznapokban sokat költ a haverjaival erre-arra,úgyhogy nem mondanám,hogy rosszul áll anyagilag. Nem a pénz miatt vagyok vele ez a része még nem is zavarna,ha lelkesedne azért,hogy kimozdoljunk együtt.(Ő is szereti azt az együttest, a nyaralásnak meg szerintem mindenki örülne)
#6, akkor tényleg az a kérdés hogy neked ebben mi a jó?
És mi lesz ebből 5 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!