Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly, vagy csak valami vicc?!

Figyelt kérdés

Nem épp ilyen b.zis gyerekek vagyunk,de már annyira érdekelt minket,hogy komolyan ez kell a lányoknak..

(Hozzáteszem,nem vagyunk se diszkós se másféle "menőgyerekek")

Haverom szépen felöltöztettük,ratyi farmer az az ótvar tornacipő,"trendiszemcsí" stbstb...

Hát nem hittünk a szemünknek,a városba egy óra alatt 4 csaj találta be...,és az még csak a kezdet volt. Szerintem ez durva,hogy ennyire a külsőség fut ma..

Már komolyan ennyire leszarják magát ez "embert"?Csak legyél menő,sz.rjál mindenbe azt kész?!

2010. máj. 20. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek voltak? max 16? ne általánosíts én 18L vagyok de hányok az ilyenektől:S legyen már az embernek saját stílusa és ne öltözzön úgy mint egy meleg
2010. máj. 20. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek ezzel egyett. Szerintem igen is fontos a belső. Nekem egyáltalán nem jönnek be ezek a mai trendi csávók. L/18
2010. máj. 20. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szerintem az sem mindegy, hogy milyen lányokat szedsz így föl.

Ha csak csajozni akarsz, akkor szerintem legyen tök mindegy, hogy van néhány lány aki csak erre bukik.

Ha komoly barátnőt akarsz, akkor nem az ilyen lányok közt kell keresgélni akiket a ruha vonz hozzád.

Szerintem ezzel te is egyetértesz.

Amúgy igen, sajnos igazad van.

20/L

2010. máj. 20. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Azok, akik csak a külsőre mennek, nos igen, tőlük ne várj mást! Meglátnak, menő ruháid vannak, káromkodsz, és szarsz az egész életre, majd kislányos rajongással imádni kezdenek! Az ilyeneket baromira nem érdekli, hogy lehet-e veled beszélgetni stb... lehet veled villogni kész! Bár... mivel az ilyen lányok, az általad említett csávókkal "rokonlelkek", ezért valószínű közös nevezőre tudnak jutni!

Engem őszintén szólva nem érdekel ki honnan jött és milyen stílust képvisel. Azt már megfigyeltem, hogy a discos f*sza gyerekek nem az eseteim, viszont erre is tapasztalatból jöttem rá. Amúgy sem vagyok egy divatmajom, szóval nekem fontos az, hogy a srácnak akivel összejövök is legyen egyénisége, és ne a csorda után bégessen! 20/L

2010. máj. 20. 12:42
 5/6 anonim válasza:
Engem az ilyenek pont taszítanak. Nekem olyan barát kell, akin látszik az hogy megvéd, nem olyan, akitől bármikor kölcsönkérhetek ruhát, és nem tűnik fel senkinek hogy az egy pasié... Sok lány van az osztályomban és sokan az ilyen minél menőbbnek látszó pasikat szeretik. Ez van. 15/L
2010. máj. 20. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt a gyakorikérdések honlapon, az előttem szóló 5 válaszoló alapján elmondhatom, hogy kevés ilyen lány szaladgál. :) Biztosan kint lesik a menőgyerekeket az utcán, és nincs idejük ilyen kérdésre válaszolni.

Feltehetően a fiatal lányok szemében ez az ideál alakult ki, és erre buknak.

2010. máj. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!