Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Hiányzik de félek h újra megtenném.

Figyelt kérdés
Az a helyzet h szakítottam a barátommal..mert állandóan lejáratott a barátaiim előtt..és már kezdett kicsit ciki lenni..és jól összevesztünk és én kimondtam h szakítok..de csak idegből volt..és már nem tudom visszacsinálni...és áá nagyon hiányzik!! De félek h máskor is így éreznék...de már nem tehetek semmit..vagy beszéljek vele h csak idegességemben mondtam amit mondtam??
2010. máj. 19. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább keress mást, ez a hiányérzet ilyenkor teljesen természetes, bunkóság nevetség tárgyává tenni valakit mások előtt, ennél többet érdemelsz!
2010. máj. 19. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Lejárat a barátaid előtt? Hát mérlegelhetsz.

Vagy összejössz vele mégegyszer, és kiteszed magad az újabb megaláztatásoknak, vagy pedig az eszedre hallgatsz, és keresel olyan fiút, aki megbecsül és nem bunkózik.

Én arra szavazok, hogy ne keresd meg újra!!

2010. máj. 20. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!