Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy normális szexi fiút? 16/l
Engem keresel.
Sajnos az előző mondatnak nagyon alacsony a valóságtartalma.
Bocsi.
Én is megnyugtatlak, a fiúknak is nehéz a helyzetük. Bár a lányok sokszor azt mondják, hogy csak mert ők lányok, nem ismerkedhetnek és milyen jó a fiúknak. Sajnos ez nincs így, de legalább könnyebb elviselni. Szerintem nyugodtan elkezdhetsz dumálni te is akárkivel, esetleg célozgathatsz rá, hogy bejön. A nyomulás akkor gáz, amikor kétségbeesetten csinálod, hogy neked ő kell. Ez általában látszik is. Ha csak könnyeden, arra gondolva, hogy „nem múlik ezen semmi” mész oda dumálgatni, jobbak az esélyeid.
Én biztosan nem küldeném el a francba azt, aki odajönne hozzám, hogy váltsunk pár szót, vagy akár picit többet.
Az viszont zavar, hogy itt szinte mindenki azt mondja (most főleg a lányokra gondolok) ha valaki odamenne hozzájuk ismerkedni, örülnének. Nos, ez a való életben valahogy nem ennyire egyszerű. Ez tapasztalat, de az is lehet, h túl élien fejem van.
Na, elkopott a billentyűzet, minden jót!
Ha gondolod, írj privit! (Nem azé, ne nézzé, csak dumálni)
Hát nemtom. Az elözö tanácsot szerintem érdemes megfogadni. Ismerkedni nem nyomulni.
Én jó pasi vagyok. Tudom is h jópáran mennyire szeretnek, de nem vágyom kapcsolatra, így nem megyek oda ilyen szándékkal senkihez.
De ha egy lány jönne oda, és bejönne tuti nem zárkóznék el.
Egyszerüen csak magamtól nem kezdeményezek.
Lehet h aj kiszemelted is így gondolkodik.
Ha van még kérdésed nyugodtan irj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!