Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év különbség már sok ha a lány az idősebb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:29
1/9 anonim válasza:
3 év az egyáltalán nem sok, ha 20-on éven felül vagytok.
2/9 anonim válasza:
Nem, ha jól megvagytok és szeretitek egymást, a kor az utolsó, ami lényeges szerintem. Nem a kort kell feltétlenül nézni, hanem azt, mit éreztek egymás iránt. ;)
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sok ha a fiú is kellőképp komoly a lányhoz, és persze szeretik egymást. Ez lehet a legkevesebb ami befolyásolja.
4/9 anonim válasza:
NEM!Ha egymásra tudtok hangolódni,van közös téma, és tudtok beszélgetni és szeretitek egymást. Én is idősebb vagyok a páromnál és jól megvagyunk:)
5/9 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni, de ez már anyakomplexus.
6/9 anonim válasza:
Hogy lenne már anyakomplexus??Van olyan lány szerinted aki 3évesen szülte a gyerekét??
Egyáltalán nem sok az a 3év!A lényeg az, hogy egy hullámon legyetek,tudjatok miről beszélni!!
Nekem is ilyen kapcsolatom van és egyikünket se (sőt még a barátokat,családot se) zavarja! :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok. A szerelemben egyébként se számít a kor, persze ha nem 14 éven aluli a kiszemelt "áldozat" XD
8/9 A kérdező kommentje:
szeretjük egymást, jól érezzük magunkat...
és én vagyok a lány.. 15 leszek a barátom meg 13 múlt...
De nagyon szeretjük egymást :P
2010. máj. 20. 13:00
9/9 A kérdező kommentje:
*12 múlt
2010. máj. 20. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!