Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarnal olyan lannyal aki tokeletes meg minden DE, nagyon csunya hangja van?
mármint nagyon mély a hangja nő létére, vagy mi? vagy éppen hogy magas frekvenciájú? :D
amúgy erre mondják:
- Tudtad, hogy erotikus hangod van?
- Tényleg?
- Aha! B*ssza a fülemet. XD
"nagyon mély a hangja nő létére"
hát nekem is az van. és már sértett vérig ezzel kapcsolatban egy srác, mert azt mondta, olyan a hangom telefonban, mint egy vénasszonynak. :) jól hangzik, nem? én viszont nem vagyok hajlandó mindig és mindenkor vékonyítani a hangomon, az sem hangzik jobban.
nézd, ha annyira zavar a hangja, ne járj vele. én utálnám, ha valaki úgy járna velem, hogy közben arra gondolná, fúj, ennek meg milyen a hangja?
majd talál valakit, akit ez nem érdekel. jobb esetben. Te pedig keress olyat, akinek szép a hangja, ha neked ez a fontos.
ja az előzőhöz:
azt is mondta ez a srác a hangomról: de azért majd megszokom... hát 3 nap után kidobtam, nem kellett megszoknia. tisztában vagyok a negatív dolgaimmal (és erről speciel nem is tehetek; anyámnak is mélyebb a hangja, a húgomnak is), nem kell olyan barát, aki ezt az orrom alá dörgöli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!