Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok egymást meglepni hónapfordulókon?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán megszoktátok ezt "ünnepelni" valamilyen formában?
Fél éves fordulóra mivel lepjem meg a barátomat?
2010. máj. 19. 17:03
1/12 anonim válasza:
az égatta világon semmivel.
20F
félévfordulón egy rózsa
3/12 anonim válasza:
Semmivel, még a 4. évfordulót sem sikerült megünnepelni, kirándulni szerettünk volna, de most ezt nem lehet.
4/12 anonim válasza:
hónap fordulót felesleges...egy idő múlva már nem tudtuk mit adni a másiknak:D:D
5/12 anonim válasza:
Töltsetek el pár napot belföldön, ha több a pénz külföldön hosszú hétvégét.
6/12 anonim válasza:
Azzal lepjük meg egymást, hogyha épp együtt vagyunk, vmelyikőnknek általában eszébe jut hogy 26. van, és akkor mondjuk viccesen hogy boldog hónapfordulót.. Ennél többet soha, felesleges.
7/12 anonim válasza:
Mi egy "már x hónaposak vagyunk" mondattal szoktuk megajándékozni egymást, éppen amelyikünknek előbb eszébe jut aznap! :) Az évfordulónkat sem nagyon ünnepeltünk, mert éppen aznap családi elfoglaltság volt mindkettőnknél. Meg is beszéltük, hogy a közös nyaralásunk lesz az ünneplés, ennek ellenére kaptam tőle meglepiként egy pár ezüst fülbevalót is.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat. Szerintem is felesleges a hónapforduló, mi sem ünnepeltük eddig sem.
De a fél évesre mivel lephetném meg? Akkor viszont szeretnék valami kis apróságot.
2010. máj. 19. 17:36
9/12 anonim válasza:
Hanyadikán lesztek fél évesek?
én az előző barátomtól a fél éves évfordulónkon kaptam egy kis üveggel a kedvenc parfümömből, én nagyon örültem neki.
a mostanival is közeleg a fél éves évforduló, még nem tudom, megünnepeljük-e, ha igen nem kerítek nagy feneket a dolognak, talán főzök neki valami finomat.. ennél több szerintem nem kell.
10/12 anonim válasza:
17.19 vagyok, pont ez jutott még eszembe, hogy ha nem akarsz túl nagy felhajtást csapni csinálj egy romantikus vacsit, aztán egy közös fürdő. És végig sejtesd, hogy ezek után az ágyban valami jó vár rá :) De a kedvenc sütijét is megsütheted esetleg valamilyen ötletes formát is kreálhatsz belőle. Szerintem mindennél többet ér egy ilyen személyes meglepi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!