Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éve együtt élünk. Gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éve együtt élünk. Gyereket akarnék, de se egzisztencia, se hajlandóság a férjem részéről. Én 10 évvel idősebb vagyok, ezek az utolsó termékeny éveim. A férjem nagy gyerek, nem társ. Elváljak?

Figyelt kérdés

2017. jún. 18. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy nő két dolgot képes mindent megtenni egy gyerekért, hogy legyen gyerek(szüljön) vagy ne legyen. Te melyikbe tartozol?
2017. jún. 18. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, ha adott egy probléma (gyerek), másra meg nem lehet számítani a megoldásnál (férj), akkor két választásod van:

1. Feladod. Ekkor a probléma megszűnik probléma lenni.

2. Feltűröd az inged ujját és nekiállsz magad. Aztán csinálod, ahogy tudod!

Utóbbi esetben ha az "eredmény" többé-kevésbé működik, akkor biza sikerült.

2017. jún. 19. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:

itt vagy még kérdező? mi történt az elmúlt 7 évben? (tök véletlenül találtam rá erre a kérdésre, de érdekel, hogy mi lett a sztori vége :)

happy end? :)

szept. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!