Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már párkapcsolatban introvertált személyiséggel?
23 éves srác vagyok, hosszabb párkapcsolatom még nem volt. Tudni kell rólam, hogy introvertált vagyok, kimondottan szeretek egyedül lenni, viszont nem érzem magamat antiszociálisnak.
Ebből adódóan nehezen ismerkedek, nehezen bízom meg az emberekben (kevés barátom van, de bennük tökéletesen meg is bízom).
Érdekelne, hogy voltatok-e már introvertált személyiséggel párkapcsolatban? Ha igen, akkor saját magatokat hova sorolnátok, hogyan ismerkedtetek meg, milyen volt, hogyan műkődik/működött az egész párkapcsolat, ha pont a férfi passzívabb - ami persze nem azt jelenti, hogy ne érdekelné semmi az égvilágon.
Nem érzem a késztetést hosszabb párkapcsolatra, viszont jó lenne egyszer érezni ezt, de fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban, introvertáltként működhet-e.
Nyilván erre nehéz példát felhozni, de az ismerettségi körömben azért vannak olyan személyek, akikről tudom, hogy az első hosszú komolyabb párkapcsolatukból házasság lett (és nyilván azóta is együtt vannak).
Illetve hogy "elsőre", azt úgy értettem, hogy az első hosszabb távú párkapcsolat - volt már dolgom nővel, voltam már szerelmes (amiből sajnos az én hibámból adódóan nem lett semmi).
Szóval nem egy ilyen mission impossible dolog ez - de mindenképp baromi nagy szerencse kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!