Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozhat egy ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Leírom általánosságban mit kell tudni róla.

Két oldala van. Van egy normális meg egy elviselhetetlen. Amikor normális el lehet vele lenni, beszélgetni stb. Viszont van amikor mindent erőltetni akar, úgy ahogy szerinte jó , nem érdekli, hogy a másik mit akar. És ezt elég gyerekes módon fejezi ki.

Ő az én párom. 5 éve vagyunk együtt. Elég fiatalka voltam mikor még megismerkedtem vele. Akkor még jó volt ez az életstílus. Nem terveztem semmi komolyat csak éltem az életet. Most viszont, hogy befejeztem a sulit, dolgozom már komolyabb kapcsolatra vágyom. Nyilván nem gyerekre még, de pl. összeköltözés már simán. 22 éves vagyok. Párom jóval idősebb (15 évvel). Ő is a szüleivel él és én is. Rajta egyáltalán nem látom, hogy össze akarna költözni vagy bármi közös célt.

Ő még mindig a fiatalkorában él. Szerintem belül 16-18 évesnek érzi magát. Mindig az olyan dolgokkal jön ami ebben a korszakában történt. Ilyen korosztállyal akar jóba lenni...

Egyre több a veszekedés közöttünk. Másra vágyunk már.

Mikor elfogyott már a türelmem és szakítani akartam vele nem hagyta. Visszakönyörögte magát. (Én hülye meg hagytam) Ha rossz kedve van folyamatosan csak szídja a kapcsolatot, hogy mennyire unalmas. Viszont mikor mondom, hogy nem kötelező velem lenni elhesegeti a témát.

Szerintetek meg fog változni vagy örök gyerek marad?

2017. jún. 18. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A párod leragadt a kamaszkorban. A mamahotelban nagyon jól érzi magát, persze, hogy nem akar elköltözni onnan. Én nem maradnék vele, keress egy olyan fiút/férfit aki felnőttként viselkedik.
2017. jún. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!