Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudott belém szeretni, ha most nem tetszem neki eléggé?
fél éve vagyunk még csak együtt, így ismert meg, de egy ideje mondogatja, célozgat a fogyás, sport témára.
Világéletemben ilyen alkat voltam, pár év alatt híztam talán egy pár kilót, de az, hogy mi megismerkedtünk már bőven utána volt, ilyen alakkal ismert meg.
Most viszont látom, hogy jobban megnézi a sportos lányokat, mint az énfajta' alakúakat (ebből egy idő után leesik, hogy talán akkor azt tartja vonzónak).
Másrészt mindig céloz valami sportra.
Attól félek, ha ennyi idő után nem tetszem neki eléggé, ha majd gyereket szeretnénk vállalni, nem érzem magam jól mellette, ha felszedek 10-15 kilót.
Jelen esetben max 6-7 kiló van rajtam, de sosem voltam vékony !
Sosem értettem, hogy ezt a 6-7 kg-t mihez méritek.
Magasság-110+6= X vagy a BMI index tartomány legmagasabb értékét haladja meg 6-tal? Nem mindegy.
Ha az elsőhöz méred, akkor nem sok az a 6-7 kg, ha a másodikhoz, akkor tényleg érdemes lenni egy picit jobban odafigyelni az étkezésre is sportra.
Mindenesetre könnyebb megelőzni a 10-15 kg-s hízást, mint mindazt leadni, amikor már rajtad van, viszont terhesség esetén kb. csak a genetika dönt, hogy mennyit szedsz fel, és abból mennyi megy le a szüléssel azonnal szinte.
Ami a legnagyobb baj, az az, hogy úgy bámul meg sportos nőket, hogy te erről tudsz, és tudja, hogy fáj neked. A célozgatás sem az érett embereknek az eszköze - üljön le veled, és beszéljen nyíltan, ha akar valamit!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!