Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér egy párkapcsolatba az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér egy párkapcsolatba az ha a párotok más lánnyal jár el táncolni? Alkalomszerűen vagy akár rendszeresen?

Figyelt kérdés

Én reagálom túl vagy tényleg azért ez nem helyén való?

Kort és nemet írjatok!

21/L

Ja és néptánc és mindenféle más tánc is benne van!

2010. máj. 18. 21:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már írtam de leírom megint hogy az a suli tőlem 300km re van ezért nem megy :(
2010. máj. 18. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Bármikor amikor nem vagy ott lehetősége lenne megcsalni téged miért pont egy kis táncikálástól félsz? Legalább felszed magára egy kis kultúrát.
2010. máj. 18. 23:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazad van végülis de nekem ez olyan kettőnkre tartozó dolog csak. Nekem a tánc rengeteget jelent és csak azzal csinálom aki az életem értelme:S
2010. máj. 18. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért táncol mert meg akar tanulni táncolni vagy azért hogy táncolhasson? Mert utóbbi érthető, ha már táncolt előtte is és szeret táncolni, miért ne? De ha meg akar tanulni, akkor én félnék.:S Nem akarlak megijeszteni, de páromat hívta egy csaj salsázni, és ő nemet mondott rá... Ha a párod tanulni akar, miért nem tanul tőled? Lehet hogy 300 km de abban a kis időben, míg együtt vagytok lehetne gyakorolni.
2010. máj. 19. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!