Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felizgat a barátnőm anyja is, akkor aberrált vagyok?
Figyelt kérdés
Múltkor, mikor bnőméknél voltunk, véletlenül megláttam az anyukáját fürdőruhában, ahogy épp jött be az udvarról, és nagyon beindultam tőle. Neki is estem barátnőmnek úgy, h közben anyukájára gondoltam, de hálistennek nem kezdett el gyanakodni, azonban azóta gyakran gondolok rá. Ez nagyon gáz?
17F
2010. máj. 18. 20:13
12/14 anonim válasza:
háát igen.vannak szexi anyukát és apukák is.xD sztem se baj.
16L
13/14 anonim válasza:
Nem, jelen pill. még egy egészséges férfi vagy, persze ez változhat, ha összefekszel vele, barátnőd megtudja, és lecsavarja a töködet.
14/14 A kérdező kommentje:
neem, nem tennék olyat :D
na jó, dehogynem
nem tehetek róla XD
2010. máj. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!