Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy fogyjonle, úgy hogy nem sértemmeg?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt,az utobbi félévben külföldön dolgoztam,ő pedig eléggé elhagyta magát,és sokat hizott.

Már túllepett az "izgatóan telt" kategorián.

21/f

2017. jún. 13. 07:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Én megmondanám neki hogy "elhíztál" és nem akarok 10 év múlva gy beteg, kövér nő mellett lenni.

Van aki direktnem hajlandó lefogyni. "mert így már nem istetszek?" "Ilyen felszínes vagy?" , stb dumával jön.

Kíváncsi lennék rá, a bnőd összejött volna-e veled, ha mondjuk durván kövér vagy:)

2017. jún. 13. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Mondd meg neki hogy neked 2 nő nem kell de ő duplán vár haza tegyen ellene :)
2017. jún. 13. 10:46
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Eloszor is az etrendjen kene valtoztani. Azt pedig finoman megjegyezheted neki, h nem artana egeszsegesebb kajakat ennie, m nem lesz jo vege. Aztan hetvegeken csinalhattok aktiv programokat, pl bringazas, tenisz - ezt mar irta is vki elottem - vagy menjetek el egyutt futni.
2017. jún. 13. 11:09
 14/19 anonim válasza:
Közös túrázás, kirándulás és elsősorban a teljesen átalakított diétás étrend, amit neked is követned kell, ha együtt éltek, különben nem fogja betartani.Otthoni sportszerek beszerzése, szobabringa, hasizomerősítő, stb, és esténként közös mozgás. Sok szex! És dicséret!
2017. jún. 15. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél vele egyenes. Ülj le vele, mond, hogy nem akarod megbántani, de neked a régi külseje jobban tetszett, izgatóbb volt. Így is szereted ilyen külsővel, de neked jobban tetszett a régi. Ajánld fel neki, hogy sportoljatok együtt, segítesz neki, mert nem akarod elveszíteni. Ha nekem ezt mondaná a párom, lehet elsőre megsértődnék, de ha tükörbe néznék rájönnék hogy igaza volt.

Célozgatni felesleges, meg sportolni hívni őt, ha pl egész nap zabál és hízik, ennek nincs értelme. Szerintem mond meg ezt így neki.

2017. aug. 10. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt, hogy mind a ketten híztunk kicsit, de főleg a barátomon látszott. És csináltunk 2 fogadást. Az elsőben olyanok voltak, hogy nem ehetünk cukros dolgokat, vacsora után max gyümölcsöt nassolhatunk, minden nap legalább 2 liter vizet meg kell inni, csak egészséges kajákat ehetünk, heti 5ször el kell mennünk edzőterembe stb... Aki ezeket megszegi, annak 2 hétig minden nap este 100 fekvőtaszt kell csinálnia.

A másik fogadás pedig az volt, hogy ki tud hamarabb 5 kgt lefogyni. Itt abban fogadtunk, hogy aki veszít az otthon egy hónapig megcsinálja a házimunkát egyedül.

Így sokkal könnyebb volt fogyni, van motiváció és így kicsit játékos az egész.

Szóval én a helyedben valami ilyesmit vetnék fel neki, és csináld te is vele. Mond neki, hogy szeretnél egy kicsit hobb formába jönni és, hogy örülnél neki, ha ő is veled csinálná, és akkor nem bántod meg az érzéseit:)

2017. aug. 10. 10:15
 17/19 Toga Aty ***** válasza:
Az igazság mióta sértő dolog?
2017. aug. 10. 11:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Június 13 óta nem sikerült megmondani neki, vagy miért emelted ki a kérdésed? -.-
2017. aug. 10. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon újat senki nem fog itt írni neked. Egyenesen mondd meg neki, hogy elhízott és ez nem egészséges és nem is szexi. Vagy vársz még a "felszínes vagy" típusú kommentekre? Rosszul fog esni a barátnődnek, hogy nem tetszik neked. De majd megbékél.
2017. aug. 10. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!