Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy fogyjonle, úgy hogy nem sértemmeg?
2éve vagyunk együtt,az utobbi félévben külföldön dolgoztam,ő pedig eléggé elhagyta magát,és sokat hizott.
Már túllepett az "izgatóan telt" kategorián.
21/f
Én megmondanám neki hogy "elhíztál" és nem akarok 10 év múlva gy beteg, kövér nő mellett lenni.
Van aki direktnem hajlandó lefogyni. "mert így már nem istetszek?" "Ilyen felszínes vagy?" , stb dumával jön.
Kíváncsi lennék rá, a bnőd összejött volna-e veled, ha mondjuk durván kövér vagy:)
Szerintem legyél vele egyenes. Ülj le vele, mond, hogy nem akarod megbántani, de neked a régi külseje jobban tetszett, izgatóbb volt. Így is szereted ilyen külsővel, de neked jobban tetszett a régi. Ajánld fel neki, hogy sportoljatok együtt, segítesz neki, mert nem akarod elveszíteni. Ha nekem ezt mondaná a párom, lehet elsőre megsértődnék, de ha tükörbe néznék rájönnék hogy igaza volt.
Célozgatni felesleges, meg sportolni hívni őt, ha pl egész nap zabál és hízik, ennek nincs értelme. Szerintem mond meg ezt így neki.
Nálunk az volt, hogy mind a ketten híztunk kicsit, de főleg a barátomon látszott. És csináltunk 2 fogadást. Az elsőben olyanok voltak, hogy nem ehetünk cukros dolgokat, vacsora után max gyümölcsöt nassolhatunk, minden nap legalább 2 liter vizet meg kell inni, csak egészséges kajákat ehetünk, heti 5ször el kell mennünk edzőterembe stb... Aki ezeket megszegi, annak 2 hétig minden nap este 100 fekvőtaszt kell csinálnia.
A másik fogadás pedig az volt, hogy ki tud hamarabb 5 kgt lefogyni. Itt abban fogadtunk, hogy aki veszít az otthon egy hónapig megcsinálja a házimunkát egyedül.
Így sokkal könnyebb volt fogyni, van motiváció és így kicsit játékos az egész.
Szóval én a helyedben valami ilyesmit vetnék fel neki, és csináld te is vele. Mond neki, hogy szeretnél egy kicsit hobb formába jönni és, hogy örülnél neki, ha ő is veled csinálná, és akkor nem bántod meg az érzéseit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!