Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon a farkukat küldözgető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a farkukat küldözgető férfiak milyen reakciót várnak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az alábbi cikket látva gondolkoztam el, én is számos levelet kaptam ezen az oldalon is, amint kiderült egy kommentemből, hogy lány vagyok, hogy semmi szöveg, csak elküldik a farkuk fotóját.

[link]

Nem hiszem, hogy ezekre a levelekre kapnának túl sok választ, én már meg sem nyitom, tehát nem értem, mi élvezet van ebben?

2017. jún. 11. 19:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egyébként viccet félre téve, a 6-7 éves gyik-es pályafutásom alatt tudnék mesélni olyan esetről, amikor ez bejött a srácoknak.

Mivel itt nem veszélyeztet a lebukás, így elmondhatom hogy anno hülyeségből én is csináltam ilyet, és sikerült összehozni innen egy csajjal :D Szerencsére lazán kezelte a helyzetet, és nem feszült rá a témára, mikor poénból küldtem a válaszára egy amolyan képet.

Sokáig jártunk még utána össze, csak a lakhely váltás miatt ért véget ez a "kapcsolat".

De ennek már 5 éve, azóta változnak az idők, és az emberek is :D

2017. jún. 12. 00:17
 22/27 A kérdező kommentje:
14.: nem azért írtam, hogy tegye ki, mert kíváncsi lennék rá (a barátomé szerintem a legszebb), hanem talán ha nyilvánosságra kerül, kicsit gáznak fogod magad érezni és leszoksz a dologról.
2017. jún. 12. 08:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát, ha ráadásuk van is pasid, akkor elég különös, hogy ezen a témán kattogsz :) Tudja ezt a pasid? :D

Amúgy tényleg nem értem miért akkor dolog ez. Néha írnak melegek, hogy nem lenne e kedvem dolgokhoz, de nem érzem úgy, hogy ettől rosszabb hely lesz a világ. Néha egész mókás dolgok lettek belőle, de van, hogy meg nem válaszolok.

2017. jún. 12. 10:18
 24/27 A kérdező kommentje:

23.: persze, hogy tudja, mondtam neki, hogy mennyi szánalmas alak küldözget ilyeneket.

Azért "kattogok$, ami a cikkben is szerepel: mert sajnos a zaklatás valamiért normálissá, elfogadottá vált.

2017. jún. 12. 10:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Na megnéztem a cikket és nőgyűlöletről ír. Háát... Szerintem több időt rakott ő is és te is ebbe, amint amit az aktuális üzenetek törlése lett volna. Mondjuk ő pénzt és hírnevet szerez vele, neki már megérte :D
2017. jún. 12. 12:17
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha ez téged ennyire sokkol kérdező akkor inkább ne gyere fel az internetre. Vannak itt sokkal szörnyűbb dolgok is.

Feltételem Te is a beszűkült látásmódú egyének közé tartozol akik mindenben csak a rosszat látják. Ne érts félre én nem szoktam ilyet küldözgetni, de ha kapnék is ilyet se különösebben érdekelne.

2017. jún. 12. 13:44
 27/27 A kérdező kommentje:

"Vannak itt sokkal szörnyűbb dolgok is"

Ez a lehető leghülyébb indok rossz dolgok elbagatellizálására.

2017. jún. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!