Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt terjesztik, hogy járok a legjobb fiúbarátommal, aki ráadásul a pasim legjobb barátja. Cink?
A legjobb fiúbarátom az évfolyamtársam is egyben, és a pasim legjobb barátja.:) A pasimon keresztül ismertem meg, és azóta nagyon jóban vagyunk, imádok vele lenni, mindig jól elvagyunk.:D A suliban észrevették többen is, h elég sok időt töltünk együtt mostanában, pedig csak barátként beszélgetünk egymással... páran azt terjesztik a suliban, h mi járunk. Minket nem nagyon zavar, és a pasimnak mikor mondtuk, ő is csak röhögött rajta.:D De mégis, szerintetek cink?
17/L
Figyelj engem is "összehoztak" a legjobb barátommal, akivel ovis korunk óta ismerjük egymást, és azóta is legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk, nagyon sokat vagyunk együtt, aludtunk nem egyszer egy ágyba, hozott haza nagyon sokszor, voltam nála éjjeleken át beszélgetni ha szomorú voltam, ő is nálam, ha olyan eseményre megyünk ahova mindkettőnknek menni kell együtt megyünk, ott is együtt vagyunk, együtt jövünk el.
Anyukája kb már az esküvőnket szervezi még mindig, pedig már többször is mondtuk hogy mi nem járunk, barátok vagyunk.
Egyébként egyesek azt terjesztik hogy már a második gyereket szültem múlt héten, bár magyarázni nem tudják hogy miből gondolják, de egyesek imádnak pletykálni..
Tehát nem kell vele igazából foglalkozni, aki pletykál az irigykedik rád..
Mi is jójkat röhögünk ha hallunk valami újabb verziót :D
Nem lehet h a srác meleg??? Most komolyan...
Aki meg azt írta h azt terjesztik róla h a második gyerekét szüli, gondolom elhízott azért :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!