Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene viselkednem?
Van egy lany akivel 5 hete egyutt vagyunk. Nem vagyunk egy anyagi szinten , ők sokkal gazdagabbak , viszont alapjáraton nem veszem ezt észre a viselkedésén. Az apja pénzén él, szóval nem saját büszkesége az, hogy van mit a tejbe aprítani . Sokszor lenézve érzem magam ez miatt , viszont sokszor azt veszem észre , hogy ő szól rám, ha felhoz a pénz kérdést, mintha nem is érdekelné. Alapból elvagyunk, a szex tökéletes , szeret is , viszont vannak problémák :
Próbál irányítani ( megmondja mit vegyek fel, ha raszolok megsértődik es elvárja , hogy bocsánatot kérjek tőle )
Megmondja mit hogyan tegyek, rám szól olyan dolgokért , amiket tudok ( ha egy nívós helyen vagyunk, rám szól ha mondjuk neki támaszkodom egy ajtónak, mintha égő lennék )
Vett egy autót most a család , az anyja kérésére beültem, hogy felhúzzam az ablakot, a lány pedig pont elkérte , hogy menjen egy kört . Mikor beultem rám szólt, hogy ,, en vezetek fiacskam " .
Szóval ezek a dolgok . Most osszevesztunk azon, hogy elmegyünk hétvégére kirándulni es nem akarta lerakni az egyik nadragom , ami nekem tetszik neki pedig nem , igy elraktam én ..
Máskor amugy normális .. igy szeret ugy szeret , haza sem jövök mar hiányzom neki , meg ilyenek ..
Hogyan kene viselkednem , beszeljem ezt meg vele ?? Sokszor fekete seggunek erzem magam es ez zavar .. de akkor utána miert szerelmeskedik ??
Jó, hogy az elején vagytok, mert még helyre lehet tenni. Később már bármit csinálnál az "egyoldalú szerődésmodósítás" lenne. Tisztázd vele, hogy ezeket tapasztalod ezek miatt a szituációk miatt és szeretnéd, ha ezen, mert te így rosszul érzed magad. Lehet-e róla szó ? Ha a válasz igen, akkor örülj neki, ha pedig nem, vagy a tapasztalataid illegitimizálása, akkor meg megfontolhatsz egy szakítást, mert ez fog menni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!