Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít hogy milyen nemzetiségű volt az ex?
Nagyon jól megvagyunk a párommal, de azt mondta nekem, hogy szerinte undorító, hogy vannak nők, akik összejönnek fekete pasival, mert szerinte ezt csak a jobb szexért teszik, és hogy megveti ezeket a nőket. Nekem volt egy lazább kapcsolatom egy fekete sráccal. Igen, a szexről szólt, de a személyiségével vett le a lábamról, nem ez volt az első gondolatom, amikor összejöttünk. Másképp gondolkodott sok mindenről, de nagyon értelmes és nyitott volt. Elmondtam ezt a páromnak is, és hogy nincs igaza, nem érzem ettől magam rossznak. Most nagyon ki van akadva, azt mondja csalódott bennem. Mi a véleményetek erről, szerintetek nem gyerekes a hozzáállása?
20l
Gyerekes, igen. Hosszú távon el kell gondolkodni azon, hogy kell - e neked ez.
A rasszista megnyilvánulást már nem is nagyon méltatom szóra. Nem vagyok egy migránssimogató fajta, de ez a tudatlan tirpák stílus a ló túloldala. Aki okot ad rá, azt haza lehet küldeni - de csak így leszólni valakit nem vall sok észre.
Másrészről a férfiak hajlamosak az irigységre. Ők szexelnének össze-vissza, de sokszor nem jön össze vagy nincs nagy választék. Ellenben egy nőnek még szépnek sem kell lennie, mindig lesz választék és szexre kapható férfi. Semmivel sem rosszabb egy nőtől, de hát valamivel érvelniük kell és a legegyszerűbb leszólni a nőket. Irigységet senki sem ismer el.
Lehetett volna partnerem fekete, de ilyen büdöstirpák, mint a jelenlegi párod, ilyen sosem lehetett volna!!!
A belem kihánynám, ha ilyen ratyirambó akarna megcsókolni, azzal a szájával, amivel ezeket mondta neked. Kissebségi komplexusos..
"Nagyon jól megvagyunk a párommal"- hát akkor annyira már nem.
És a kisebbségi komplexus nehezen leküzdhető dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!