Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem feltenetek ilyen helyzetben a baratnotoket sracok?

Figyelt kérdés

A baratnomet ket hettel ezelott este futaskor kovetni kezdte ket fiatal srac akik kezdetben csak beszologattak neki es utana megalitottak. A parom nagyon megijedt toluk, azt mondta az egyikuknek alkohol szaga volt es agresszivan kozeledtek fele, a magasabbik srac allitolag megszoritotta a kezet es ugy akarta megallitani, de nem tortent ezutan semmi, mert masok is voltak arra fele civilek es nem mertek jelenetet rendezni a fiuk. A csajom ugy jott haza mintha sokkot kapott volna, nagyon felt azt mondta a ket ficko nagyon gyorsan felvette vele a tempot es mar messzirol latta,hogy megfogjak allitani. Olyanokat mondtak neki,hogy "jo a se**d ri****c " " gyere velunk kocsikazni" meg mittudom en mar mit mondhattak, total zaklatott volt a baratnom csak ossze vissza beszelt, probaltam megnyugtatni.

A parom nem egy felos nyuszi tipus, de aggasztott,hogy ennyire a fraszt hoztak ra.

Kb este 8:30 korul szokott futni menni a hetvegen csak. En viszont nagyon feltem, mert ugyan azon a megszokott uton halad, arra azert keves ember jar. Kertem tole,hogy ne arra menjen, vagy menjen korabban, mert lenne ra lehetosege, de azt mondta nem lesz gond, mar megnyugodott, vigyaz majd magara. Kerdeztem,hogy megis hogyan? Erre mar nem tudott valaszolni, nagyon felelotlenul viselkedik..nem akarom beszabalyozni, de feltem ot. Tegnap este mondta el,hogy amugy ezeket a sracokat mar korabban latta arra fele, de akkor mas lanyokkal voltak, csak iszogattak, beszelgettek. Allitolag parszor mar elhaladt mellettuk minden gond nelkul. Erre csak jobban kiakadtam..nem tudom mit csinaljak, mert nem hallgat ram. Azt mondja o reagalta tul, nem akar gyava kukac lenni ne feltsem.

Skacok errol velemeny? Ti ha a helyemben lennetek? Mi a megoldas? Ti nem feltenetek a parotokat?

F

2017. jún. 5. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Ha ennyire futja az eszével,meg is érdemli,hogy berángassák a kocsiba.Utána tanul a saját kárán,ha van annyi esze és túléli a dolgot.A helyedben kinyomtatnám elrettentésképp az összes cikket a soroksári nőről,t'án ha picit sikerül ráijeszteni és annyit elérni,hogy egy paprikaspray legyen nála.

Barátnőd vagy rettentően buta,vagy ugyanennyire önfejű.

2017. jún. 5. 22:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja ertem ebben igazat adok nektek. En ezt elmondtam neki millioszor azota,hogy milyen kovetkezemenyei lehetnek annak ha most majd felelotlenul viselkedik. De egyszeruen ebben is onfeju, mindig az volt.
2017. jún. 5. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Pedig Költőnőnek igaza van teljes mértékben.

Én is futok nagyon gyakran, és nem vagyok egy félős típus, de tutira útvonalat változtatnék a helyében, mivel már kapott egy jelet, hogy bánthatják ...

Emiatt sosem kockáztatnék.

2017. jún. 5. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Reggel 5-6-kor mar nincsenek ott a kis alkoholista zaklatoi. A ketes alakok mindig este meg ejjel mennek.

Kietlen helyen akkor se fusson.

N

2017. jún. 6. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem félteném a barátnőmet, mivel ilyen átgondolatlan nővel össze sem jönnék.

Az a szomorú helyzet alakult ki, hogy rengetegen felnőnek és éldegélnek egy kényelmes burokban, miközben észre sem veszik, hogy milyen a világ. Rengeteg magát hősnek képzelő nőt ismerek, akik büszkén megmondják, hogy ők bizony felnőttek és taxizás helyett büszkén végigmennek olyan környékeken, ahol még néhány kigyúrtam férfi sem nagyon menne. Visszautasítják, hogyha valaki taxit hívna nekik vagy hazakísérné őket, mondván, hogy már felnőttek és nem szorulnak segítségre.

Nos, a bűnözőket teljesen hidegen hagyja, hogy valaki felnőtt. Ha támadni akarnak, akkor támadnak.

Nem szép, hogy ilyen a világ, de ez van. Valóban fel kéne nőni és nem kéne felelőtlenül viselkedni az önérzet miatt. Az eszem eldobom, amikor este 10-kor minigatyában és alig valamit takaró topban rohangálnak a 40 kilós lányok egyedül. Volt már olyan, hogy megkért ilyen lány, hogy kísérjem el egy ideig, mert egy csapat állat kiabált utána és elakarta kapni, miközben jött el hazulról.

És ezt kéne megértenie a barátnődnek is: Tegyen a biztonságáért. Ne fusson egyedül, ne fusson elhagyatott helyen, ne fusson rossz környéken, ne fusson éjszaka. Fusson társaságban vagy nyilvános helyen vagy jól láthatóan.

A paprika spray... Nagyon szépen hangzik, hogy egy hiperszuper eszköz, de nem az. A támadások több, mint felénél semmit sem ért a rendőrségi statisztikák alapján. Rengetegen lefagytak és nem tudták használni, rengetegen pedig saját magukat fújták le.

2017. jún. 6. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!