Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet tudni hogy a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni hogy a csaj a pénzre hajt?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok megismerkedtem egy rámenős 10 pontos lánnyal. A teste bomba ősztől a Semmelweis Egyetemen kezd.

Mindenki azt mondja hogy a pénze hajt

- ”túl jó nő ez neked”

Édesapám üzemeltet 11 franchise MOL kutat És neki dolgozok.

2017. jún. 4. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem azzal indítasz, hogy apád(!) gazdag.
2017. jún. 4. 18:53
 12/15 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Nekem is az a tanacsom, legyel soher, megha megteheted akkoris. Elso randi? Seta a parkban + fagyi.
2017. jún. 4. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egy csunyàbb is hajthat a pénzre !:D Ez nem csak a külsőtől függ!A viselkedésêből majd ugy is kiderül hogy mi a fontosabb neki!
2017. jún. 5. 01:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti... volt itt olyan kérdés nemrég, hogy a krőzus srác felezgetett, meg csak fagyikra hívott.

A sok kis golddiger meg mindjárt szénné fikázta a hapsit, meg oltogatta a csajt. LOL.

Szóval arra a fickóra biztos nem ragadnak hosszasan a golddiggerek, az hétszentség.

2017. jún. 5. 01:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván csak ezek nem adnak 100%-osan pontos képet, de lehet:

- ha olcsó programokat szervezel, akkor rinyál

- ha busszal kellene programra mennetek szuper kocsi helyett, akkor rinyál (vagy ha nem a legújabb kocsival mész oda elé, hanem vmi olcsóbb kategóriással)

- ha felajánlod neki, hogy ő válassza ki a randihelyszínt, vmi nagyon drága éttermet választ

- nem ajánlja fel randin, hogy fizeti a saját részét

- alapvetően nagyon anyagias és sznob (mindenre, ami olcsó, azt mondja gagyi, "ki égeti magát ilyen fossal?", nagyon drága az ízlése, de sose ő fizeti magának a cuccokat)

- nem látsz rajta őszinte érdeklődést, ha magadról beszélsz

- ha esetleg puccosabb programra viszed, fontosabb neki az instán pózolás a drága cuccokkal / helyen, mint te

- ismeretség után nem sokkal nagyobb összeget "kölcsönkér", beköltözne hozzád, kér, hogy segítsd neki kifizetni a lakását, kocsiját

2017. jún. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!