Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim sokat fingik mikor alszik, mit csináljak?
Espumisan...
Egyébként nem kizárt, hogy te is szoktál alvás közben, ugyanis akkor nem tudod visszatartani. Az a szerencsétlen sem direkt fingik neked össze-vissza. Ha ébren csinálná, ráadásul direkt, az nekem se tetszene. Na de alvás közben nem tehet róla.
a.) Aludj te is.
b.) Egyszer vedd magnóra, amikor TE alszol. Meglepetés fog érni.
Mindenki szokott alvás közben. Ha súlyosabb a dolog, de nem evett semmi olyat ( pl hüvelyesek, káposzta), akkor az sem kizárt, hogy ételallergiája, vagy érzékenysége van. Én nőként voltam folyamatosan felpuffadva sokáig, és nem túl nőieseket eregetve... Kiderült egy vizsgálat során, hogy nagyon durva laktóz-intoleranciám van, még a kenyérben lévő tejsavóra is kijött.
Szóval, ha úgy érzed abnormálisan sok, büdös, de ezt a táplálkozása első pillantásra nem indokolja, akkor érdemes lehet vele orvoshoz fordulnia, mert komoly fájdalmakat is okozhat neki, a szövődményekről nem is beszélve. De ha csak egyszerűen így evett, akkor egészségére, mindenki szokott.
10-11.hozzászoló.. hol élsz ,20.században?
Eg férfi mióta számít kisbabának? Nem a nő dolga rendben tartani az étrenedjét, vagy egy férfi attól férfi ha életképtelen?,és fényesre nyalatja a seg.gét?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!