Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhatja szétbarmolni a kapcsolatomat a barátom?
A párom családjával vacsoráztunk tegnap este, ahol ez a bizonyos barátom is jelen volt, aki férfi, ha ez nem lenne egyértelmű. Nagyon szoros a kapcsolatunk, de soha nem volt köztünk semmi barátságon kívül, valójában a párom családján keresztül ismertem meg őt. Néhány napja egy este nála voltam, filmeztünk, boroztunk, de nyilván nem volt semmi, viszont a páromnak nem mondtam el, egyrészt, mert tényleg nem tartottam fontosnak, másrészt meg mert ő rettenetesen, néha már betegesen féltékeny, és nem akartam, hogy kiakadjon, pláne alaptalanul.
A vacsora közben valahogy szóbajöttek a borok, erre a barátom megszólalt, hogy milyen jó volt az a bor, amit múltkor ittunk nála. Nekem már ez rettentő kínos volt, a párom rá is kérdezett, hogy "mit ittatok ti?", erre a barátom tovább feszítve a húrt kérdezte, hogy "ja nem tudtad, xy (én) hozta, mikor nálam volt pár napja este" Gondolom el tudjátok képzelni, hogy néma csend, erre még megfejelte azzal, hogy "oh, hogy ezt sem tudtad?" Állítása szerint teljesen véletlenül hozta szóba (mert egyébként azt tudta, hogy én ezt nem mondtam el a páromnak), de ismerem őt, azonnal levágtam, hogy teljesen szándékos volt az egész, tudjátok, mikor az ember hangsúlyából észre lehet venni, hogy hazudik, vagy szándékos a meglepődöttsége. A párom borzasztóan ki van akadva, az eset után leüvöltötte a fejem, azóta meg nem áll szóba velem, és nem tudom, hogy győzzem meg, amúgyis állandóan féltékenykedik, ez meg már csak hab a tortán. A barátomat meg pláne nem értem, csak nevet az egészen, szerintem elégedett is, de nem tudom miért, van egy kis cinikusság a személyiségében, de ezt nem gondoltam volna róla. Tönkre akarhatja tenni a kapcsolatomat, vagy miért csinálja ezt az egészet?
Megértem, hogy elmentél a barátodhoz filmezni meg borozgatni, én sem teszek különbséget a nemek alapján a barátaim között a bánásmódot illetően, ugyanúgy filmezek egy nő nemű barátommal, mint egy férfi nemű barátommal. Ez idáig oké.
De sosem jutna eszembe eltitolni, hogy épp XY-nal borozgatva néztem filmet - te itt hibáztál szerintem. Valahogy mindig kiderül az, amit eltitkol az ember. Mondjuk én alapból nem titkolnék el semmit, mindig elújságolom, hogy kivel milyen programot szerveztem, néha még írok is pár sort közben a páromnak. Ha féltékenykedne, akkor pláne elmondanám neki, még jobban figyelnék rá, hogy közben is kommunikáljak vele, és igyekeznék több közös programot szervezni, hogy lássa, tényleg csak barátság van köztem és az ellenkező nemű barát között.
Szerintem te hibáztál a titkolózással, a férfi pedig nem a barátod, hanem csak jól szórakozik veled/rajtad, lehet, hogy titokban többet akar, de mivel kapcsolatban vagy, ezért nem mert nyitni feléd, és ilyen módszerrel akar téged szinglivé tenni.
Kár hazudni... nekünk 8, de magad becsapni sokkal rosszabb. Olyan vagy mint egy szánt szándékkal szemellenzős ló.
Ennek az az eredméne ami most kisült: a párod féltékeny a "barátod" meg röhög rajtad. Fogást engedtél magadon és ő ezt könyörtelenül ki is használta.
Most már vedd ki a kis buksid végre a homokból. Az ilyen barát mellett ellenségeket feleskeges is tartanod. És ha valóban nem számítot volna hogy nála borozol akkor nyugodtan elmondhattad volna a párodnak. De nem tetted mert te is érzed hogy nem ok a kapcsolat ezért "titkolózol". Ezzel pedig csak az baj ha lebuksz mint pl most akkor te leszel a rongy.
Tehát benne vagy egy nem ok kapcsolatba. És a barátod meg még meg is forgatja a tőrt benned.
Ha hajlandó vagy szembe nézni az életeddel akkor látni fogod hogy térdig állsz a híg trágyába!
"Ahogyan írtam, nem tartottam fontosnak"
ebben az esetben én is ennyire tartanálak fontosnak, mikor kibäsználak mint cicust kaksizni.
titkolózás egy kapcsolatban..? minden bizalmam elszállna és utána már örökös tüske lenne a szememben a tette.
Azért ha van párom én igen is mindent elmondok neki,vagy legalább az ilyeneket.Főleg ha Ő féltékeny tipus.Olyankor kell szerintem leginkább elmondani az ilyeneket.
Én a helyedbe kerülném ezt a csávót.Nem tudhatod mit akar,légy ovatos.
Utolsó, miért kínálná fel magát neki azért, mert iszogattak és filmeztek? Jézusom...
Én megértelek kérdező, nekem is vannak férfi barátaim, nem látok ebbe semmilyen problémát, akkor sem, ha a barátod féltékeny és mindenről tudni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!