Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a szüleimmel szemben?
Nos. A szituáció az, hogy úgy néz ki, hogy a magánéletem szerelmi téren kezd a jó felé irányulni, viszont ebben a szüleim eléggé akadályoznak... Van egy 18 éves srác aki nagyon bejön nekem, én is neki, vonz megminden, találkoztunk is már többször, viszont este.. És a szüleim nem szeretik ha este járkálok el. Végülis megértem őket, féltenek, meg még nem vagyok 18 éves, de a srác vigyáz rám, és nem bulizni megyek vele, mert nem az én stílusom a diszkózás.. De végre helyreállna a szerelem dolog, és a szüleim akadályoznak ebbem... és anya már olyanokat is mond, hogy ,,Ő nem a te stílusod blablabla..., és hogy térjek vissza az exemhez... Akivel mellesleg kb 1 hónapja szakítottam, távkapcsolat volt, de nem működött.(Tettem már fel kérdéseket is, hogy mit tegyek az exemmel, mert nem törődött velem..) Délután is szoktam a sráccal találkozni, de ő inkább olyan esti típus... :S És már nem vagyok 10 éves, bár igaz 18 sem, de nem értem, hogy miért nem bíznak meg bennem a szüleim.. Haza érek normális időpontokra max 10 órára, bár egyszer késtem, akkor fél12re értem haza, de nem holt részegen meg ilyenek..Nem is olyannak ismernek és nem is vagyok olyan. Mit tegyek? Vagy én látom rosszul a helyzetet? Esetleg ha a srác elkérne a szüleimtől? Az megoldás lenne?
15/L (1 hónap múlva 16 leszek)
nemvagyok terhes, nemtalált xD
pandát nemveszek :)
szerintem a szüleidnek igaza van
két okból kifolyólag:
1, 18 éves egy 15 évestől csak 1 dolgoz akat és abban nincs érzelem
2, a szüleid benned bíznak, a mai világban nem lehet bízni
20/L
hát igen, nem is úgy hogy durr bele éjfélig... azt ugy betartják
és oké, szerintem azt fogom tenni, hogy majd bemutatom nekik. :) köszönöm az értelmes válaszokat
miért akarná csak a szexet?
3 év, az nem sok korkülönbség.. ahhoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!