Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan egy éve vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve vagyunk együtt, majdnem napiszinten megy a vita/veszekedés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindketten elmúltunk húsz évesek, lassan egy éve vagyunk együtt, amiből több mint 8 hónapja együtt is lakunk.

Körülbelül három-négy hónapja kezdődött ez.

Én azt érzem hogy nem figyel rám, és sokszor nagyon érzéketlenül csinálja. Telefon nyomkodás van részéről beszélgetés helyett az együtt töltött órákban, szinte mindig.

Ha beszélek, sokszor nem válaszol, van hogy csak sokadikra és azt pld: "nem tudom", " nem tudok erre mit mondani", "mit mondjak", " ja", "igen/nem"...vagy csak megrázza a vállát. Egy átlagos beszélgetés folyamán ha nem telefonozik, akkor sem nyilvánítja ki semmiről a véleményét, alig mond valamit önszántából..mindig. minden témában..ez miatt sok a vita. Hanyagol, nem figyel rám, nem jó a szex, nem is élvezi velem..

Mit tegyek ?

Szeretem, de ez nekem kevés. Rossz, hiányzik a figyelem, a törődés, az hogy hozzámbújjon, hogy éreztesse hogy szeret..hogy én legyek neki az első, és nem a telefonja..az őszinteség, az hogy jókat beszélgessünk..még sorolhatnám.

Tudom hogy én is hibás vagyok, de ő el sem mondja a hibáimat..én ha meg akarom vele beszélni, hallgat, terel, stb...probléma kerülő. Mindent megígér hogy ebben-abban megváltozik, de semmi. Én ha megkérdezem mi nem jó, mi zavarja, el sem mondja...akkor ?!

Vélemény ?

2017. máj. 25. 08:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért hiszitek hogy nő vagyok ? Pasi nem lehet ilyen helyzetben ?! Pasi vagyok, és a barátnőmről írtam.
2017. máj. 25. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen a nemetek ebben a kérdésben. Akár pasi vagy, akár nő, ez a kapcsolat halott, lépj ki belőle.
2017. máj. 25. 16:32
 13/16 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem azért hitték sokan, hogy te vagy a nő, mert férfiakra kevésbé jellemző, hogy ők tartanak előrébb érzelmi intelligencia terén. Pedig itt úgy tűnik ez a helyzet.

Mit szeretsz benne? Mi az, ami miatt ő különlegesebb, mint a többi nő? Ha erre megnyugtató választ tudsz adni, akkor talán érdemes küzdened érte. Egyébként nemigen.

2017. máj. 26. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van, kivéve, hogy a szex az jó + közeledik, de az zavar, hogy mindig akkor kell puszi, csók meg egyebek, ha ő akarja. Ha én közeledek... na szerinte olyan nem szokott lenni (ami nem igaz, csak ő nem veszi észre.)

De az exemmel is kb ugyanez volt a végén. És ha a többivel is együtt élek, valszeg ott is ez lett volna. Az ember hajlamos sajnos belekényelmesedni a kapcsolatba.

2017. jún. 6. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha te "pasi" vagy....ezek tipikus női panaszok
2017. jún. 6. 22:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezzel most mire célzol ? Egy pasi nem vágyhat szeretetre, törődésre, odabújásra ?!
2017. jún. 7. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!