Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 6 és még több évig jártak, miért döntöttek mégis úgy, hogy mást keresnek, mégsem ő a megfelelő partner?
Én most szakítottam a párommal 6 év után. És hogy miért? Mert elmúlt a szerelem, ezáltal ellaposodott a dolog, egyre több egyedüllétre vágytam és új dolgokat akartam kipróbálni mivel még fiatalk vagyok.
Imádom őt a mai napig de nem fogom egy olyan fárfi mellett leélni az életem 22 évesen akibe nem vagyok szerelmes és smér csak a szeretet, megszokás tart össze. Ha 40-50 éves lennék nem lenne problémám, nem szakítanék...örülnék , hogy van velem vki akivel kölcsönösen tidzteljük és szeretjük egymást.
Az első barátommal 4 évig voltam együtt, tini-szerelem volt. A másodikkal 4,5 évig, itt már eljegyzési is volt, együtt is laktunk kb. 2,5 év együtt járás után.
Szégyellnivaló dolog, de azért lett vége, mert belépett egy férfi az életembe. Ez a történés késztetett arra, hogy átgondoljak, átértékeljek mindent és rájöttem, hogy nem a párom a nekem való férfi egy életre. Így hát szakítottam. Azóta már majdnem egy év eltelt, nem bántam meg.
az én leghosszabb kapcsolatom 4 évig tartott. 3 hét ismeretség után összeköltöztünk, aztán 2 hónapra rá már el is voltam jegyezve. tulajdonképpen az egész kapcsolat rossz volt, többször került gyanúba a srác, h megcsalt, de egy pár telefonszámom kívül mást nem tudtam rábizonyítani.
ma már értem, h csak azért ragaszkodtam hozzá, mert ő volt az első komoly barátom és féltem egyedül maradni. aztán szépen lassan megundorodtam tőle és szakítottam vele. egy percig sem hiányzott.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!