Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Talán már nem szeret? (Bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán már nem szeret? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párom és én 3,5 éve vagyunk együtt, ő 22/F én 21/L. Az utóbbi időben úgy érzem teljesen elhidegült tőlem. Nem élünk együtt így eleve keveset találkozunk,gyakran a haverokkal tölti az idejét mint inkább velem. Szerinte negatív vagyok,és ez kicsinálta őt idegileg,meg az utóbbi sok vita is ami köztünk volt. Elvileg szeret,de szerinte megváltoztam,és szeretné a régi énemet visszakapni. Legutóbbi együtt alvásunknál is vitatkoztunk,nem is akart velem lefeküdni. Miután kiborult a bili és elmondta az állítólagos problémáit,szexeltünk,és azt mondta hogy nagyon szeret,és ez az egy szerencsém van,mert más már biztosan elhagyott volna.(Oké vannak rigolyáim de azért ennyire durvák nem,és mosolyogva mondta nem bántóan.) Majd aztán felhozta hogy a csodás közösségi oldalon,a facebookon le szeretné cserélni a közös profilképünket,mert unalmasnak tartja már,és inkább magáról tenne ki valamit,és elégedjek meg azzal,hogy legalább az kinn van hogy "kapcsolatban". A tragédia ebben az (:DD) hogy sajnos mivel egyszer már szétmentünk,és akkor ugyan ezt csinálta,hasonlóra gyanakszom. Eléggé összetett,bonyolult a helyzet,ha valaki tudna valami hasznosat mondani,azt megköszönném!!

21/L

2017. máj. 24. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Felsz az elhagyastol. Annyira felsz,h ah lazul a kapcsolat,raszoritasz es ezzel megjobban eltaszitod. Ha most pasibaratokkal venned magad korul meg veluk csinalnak kozos kepeket meg bulizasokat,akkor a pasid ujra tapadna. Merj talalkozni a pasibarataiddal! Mutasd meg neki,h nelkule is van eleted.

Ha jo elmenyek ernek,talan nem leszel olyan flusztralt es vonzani fogod magadhoz.

N

2017. máj. 24. 06:37
 12/14 anonim ***** válasza:
"...ennyi évet nem akarok így kidobni az ablakon..." - ez a vilag legrosszabb indoka a langyos szarban ulesre, es megis annyian hajtogatjak. Szar a kapcsolat. Nem illetek ossze, nem egymas keresitek. Lehet, hogy meg tinikorotokban jo volt (bar ha mar egyszer szetmentetek, akkor valami alapbol hibadzik), eleg volt, most mar teljesen vilagosan nem. A kerdes hogy ezt mikor latjatok be es addig meddig eroltetitek, csak mer' jaj annyi evet szartunk mar el egymasra egy amugy is mukodeskeptelen kapcsolatban.
2017. máj. 24. 08:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha negatív vagy, azt bizony te nem fogod látni, de a párodat/környezetedet gyönyörűen taccsra teszed vele.

Exem is pesszimista volt, mindenben csak a baj, meg rinyált hol ezért, hol azért, 2 év után kiraktam, mert piszok lehúzott. Már alapból hülyeség volt vle lennem addig, kb összeköltözés után fél évvel le kellett volna lépnem, és nem maradni a szarban.

Te miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Mellesleg ha leülnétek és FELNŐTT mód átbeszélnétek a problémáitokat, akkor előbbre juthatnátok - max. szakítotok, de ennél már az is jobb.

Off: felmelegítve a káposzta jó.

2017. máj. 24. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem már kiszeretett belöled csak mèg magának is gyáva bevallani hogy ez a kapcsolat nem a règi! Az exeim mind olyanok voltak hogy inkább hagyták kihunyni a lángot minthogy megmondták volna öszintèn hogy már nem szeretnek ès legyen vège!
2017. máj. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!