Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon durva hogy ezt csináltu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva hogy ezt csináltuk most mi legyen?

Figyelt kérdés

A pasimmal kicsivel több mint 1 hónapja jöttünk össze és most vasárnap mindketten kicsit ittasak voltunk (elég részegek az az igazság) és elkezdtük egymást ízgatni meg minden és ő általában mindig olyan "kedvesebb" finomabb én pedig szeretem volna ha kicsit olyan agresszívab (szóval értitek..)

Nah az a lényeg hogy először elekzdtem cukkolni kislánynak meg ilyeneknek "csúfolni" mondom kicsit felidegesítem hátha jobb lesz :)

Aztán szó szót követett és hát alkoholos állapotban kicsit más lett nagyon leszorított letepert ami fájt mondtam nek ihogy ez már sok.. aztán beleharaptam a vállába ő meg erre "szájbavágott" nem lyan durván de azért éreztem én teljesen lelöktem magamról és be is vertem neki egyet aztán kicsit dulakodtunk is

Megmondom őszintén hogy nagyon szégyellem magam de ő is ezek után most mégis elég ciki lenne így egymással maradni szerintetek kár is erőltetni?

Habár szeretem meg kedves jóindulatú fiú

2017. máj. 23. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne felejts el egy kenyérvágó kést bevinni a szobába. Sokkal izgalmasabb lesz, de előtte zárjátok magatokra az ajtót.
2017. máj. 24. 06:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, valakit szexuálisan felhúzni, és felidegesíteni kicsit más, de a következmények már igencsak érezhetően különbözőek :D

1. ha nem bírod a durva szexet, ne provokáld ki

2. más valakit erotikus szavakkal kanossá tenni, és más megalázni (utóbbitól valóban dühössé válhat, mert sérti az egóját - joggal)

3. megértem, hogy szájon vert, főleg, ha nagyot haraptál, mert az rohadtul fáj

4. ezek után még verekedtek is - édes jó istenem, dedó

Ne maradjatok együtt, felesleges, egyikőtök gyerekesebb, mitn a másik, a végén még kórházba külditek egymást.

Még valami: az agresszívebb és szenvedélyesebb szex NEM ugyanaz!

A párom szenvedélyes, leszorít, harapdál, megmarkol, ide-oda rakosgat, fenekel, stb. de közben végig figyel rá, hogy ne okozzon fájdalmat.

2017. máj. 24. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg is èrdemelted a szájon vágást már csak azèrt is mert te provokáltad ki te nem fizgattad, öt szexuálisan hanem jol porig aláztad az egoját ! Tanulsz belöle ès ha egy pasit megakarsz tartani akkor más modszert választassz mert ezt amit müveltèl ez gáz! Ha fontosnak tartod a vele való kapcsolatotokat akkor beszèlsz vele ès bocsánatot kèrsz ès bèkèben elváltok egymástol!
2017. máj. 24. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Felizgattad*
2017. máj. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!