Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva hogy ezt csináltuk most mi legyen?
A pasimmal kicsivel több mint 1 hónapja jöttünk össze és most vasárnap mindketten kicsit ittasak voltunk (elég részegek az az igazság) és elkezdtük egymást ízgatni meg minden és ő általában mindig olyan "kedvesebb" finomabb én pedig szeretem volna ha kicsit olyan agresszívab (szóval értitek..)
Nah az a lényeg hogy először elekzdtem cukkolni kislánynak meg ilyeneknek "csúfolni" mondom kicsit felidegesítem hátha jobb lesz :)
Aztán szó szót követett és hát alkoholos állapotban kicsit más lett nagyon leszorított letepert ami fájt mondtam nek ihogy ez már sok.. aztán beleharaptam a vállába ő meg erre "szájbavágott" nem lyan durván de azért éreztem én teljesen lelöktem magamról és be is vertem neki egyet aztán kicsit dulakodtunk is
Megmondom őszintén hogy nagyon szégyellem magam de ő is ezek után most mégis elég ciki lenne így egymással maradni szerintetek kár is erőltetni?
Habár szeretem meg kedves jóindulatú fiú
Tudod, valakit szexuálisan felhúzni, és felidegesíteni kicsit más, de a következmények már igencsak érezhetően különbözőek :D
1. ha nem bírod a durva szexet, ne provokáld ki
2. más valakit erotikus szavakkal kanossá tenni, és más megalázni (utóbbitól valóban dühössé válhat, mert sérti az egóját - joggal)
3. megértem, hogy szájon vert, főleg, ha nagyot haraptál, mert az rohadtul fáj
4. ezek után még verekedtek is - édes jó istenem, dedó
Ne maradjatok együtt, felesleges, egyikőtök gyerekesebb, mitn a másik, a végén még kórházba külditek egymást.
Még valami: az agresszívebb és szenvedélyesebb szex NEM ugyanaz!
A párom szenvedélyes, leszorít, harapdál, megmarkol, ide-oda rakosgat, fenekel, stb. de közben végig figyel rá, hogy ne okozzon fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!