Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexelnétek a legjobb (nak hazudott) fiúbarátotokkal?
Van egy lány, aki mostanában nagyon megnyílt nekem, állítása szerint a legjobb barátja vagyok, sokat ír és gyakran.
Én viszont megalázónak tartom ezt a helyzetet. Nem akarok a lelki szemetesládája lenni.
Őszinte válaszokat várok, ha már én őszinte voltam!
Köszönöm a válaszokat!
Én fiúként annyit tudok neked javasolni, hogy 1.: Ha a barátotoknak tartotok valakit, akkor néha méltóztassátok őket ti is megkeresni.
2.: Ha tényleg csak barát, akkor ne képzeljétek magatokat hercegnőnek, ne várjátok, hogy udvaroljon.
3.: Fejezzétek be a hülyítést! Ha alkalom nyílik rá, közöljétek érthetően, hogy ő csak barát.
Ismerős eset, amiről ír a kérdező... Jópár pali tette a barátot, mert akart valamit.
Volt, aki meg is kapta, utána már valahogy nem voltunk olyan jó barátok. Leginkább azért, mert többet akart. Részemről nem ment a "több"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!