Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek újra lehet kezdeni mindent?
Figyelt kérdés
Volt egy srác régebben, akivel elég sokat msn-eztem (és bevallom, szerelmes vagyok belé), de ő elég sokat bunkózott velem, ill. kölcsönösen egymással.:S De nekem jó volt úgy ahogy. Viszont megismerkedtem egyik barátjával és jártam is vele, de semmi komoly nem történt. Azóta nem beszéltem a sráccal, egyikünk sem kereste a másikat. Szakítottam a barátjával, mert persze még mindig érte vagyok oda.:( És szeretnék vele újra kommunikálni, hiányzik. Hogyan kezdjem? Ill. mit fog gondolni rólam ezek után? És vajon van az, hogy "házinyúlra nem lővünk"? (szóval, értitek) {19L}2010. máj. 16. 21:48
1/3 anonim válasza:
Ez nem igazán újrakezdés... Szerintem simán megkereshetnéd ha tetszik!
2/3 A kérdező kommentje:
és szted az nem gáz, hogy ennyi idő után keresem meg? (úgy hogy már egy ideje nem beszéltem vele) és miről kezdjek el vele beszélni??
2010. máj. 16. 22:25
3/3 anonim válasza:
én is voltam így egy sráccal, aki most a barátom :P nagyon szeretem ot.. boldog vagyok :P pedig eleinte rengeteget bunkóztunk mi is egymással... néha már a sírás határán voltam és decembertol nem is találkoztam vele meg semmi(mi is msn-eztunk, csak 1x megbeszéltunk 1 randit decemberben, de nem alakult jól eloszor) utána áprilisban gondoltam egyett.. ujra írtam neki msn-en..és eljott hozzám és április 4-tol egyutt vagyunk :P szal csak bátran :D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!