Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kapcsolatban lennétek, de jönne egy olyan valaki a képbe akire mindig is vágytatok?
Rohadt szar egy helyzet..
Egyébként jó lenne még jobban megismerni a másikat: félre ne érts, nem azért, mert oda-vissza vagyok tőle néhány behatás után, hanem mert ha valóban így érzek, szeretném kideríteni, hogy csak a fantáziám képe ez róla, vagy valóban olyan, amilyennek gondolom..
A esetben ha jobban megismerem, elomlik az idilli kép, és ennyi. B esetben rájövök,, hogy valóban ő olyan számomra, akivel lelkileg is nagyon passzolunk és sok a közös bennük.
NA az utóbbi az elég sza*r eset, mert akkor mérlegelsz, hogy a párod, vagy az ővele szeretnéd megpróbálni hosszú távon.
C nehezítés,
Hogy csak hogy még bonyolultabb legyen, ott vannak a körülmények is, hogy ha pl nincs esélyed jobban megismerni a másikat, akkor a kis fejedben mozog egy ideig állandóan, hogy milyen lehet...
D, Még bónusz, hogy ő is párkapcsolatban van, így meg vagytok lőve ilyen téren eleve a nyitás/ismerkedés terén, mint 2 nyomi..
Igen, nyilvánvalóan én most nem elméletről beszélek sajnos. :/ Az élet egy nagy irónia.
N
Kizárt. A párommal - bár vannak súrlódások -, de ismerjk egymást, szeretjük, becsüljük a másikat. A szex fenomenális, egyenrangú partnerekként élünk, és hagyjuk élni a másikat.
Akire vágyok, lehet egy beképzelt, akit nem ismerek. És kösz, nem rúgom fel a remek kapcsolatomat eyg idegenért.
28n
Én voltam ilyen helyzetben.
2 éves, megszokott kapcsolatban voltam a párommal amikor bejött a képbe egy régi, gyerekkori ismerősöm, aki már akkor is olyan szerelmes volt belém (kicsik voltunk és én megijedtem az érzéseitől :D kb. 10-11 évesek lehettünk, szóval akkor elutasítottam).
És elkezdte izgatni a fantáziám. Szép lassan bekúszott a gondolataim közé, egyre gyakrabban. De akkor már a párommal folyton vitáztam, nem volt már minden oké közöttünk, szóval érzelmileg nyitott voltam, viszont ha ez a srác nincs, akkor nem tudok arra a kapcsolatra pontot tenni, mert nem engedett volna el. Így, hogy látja hogy van más, így talán nyomatékosabb a szakításunk. Ja és a legfontosabb: nem bántam meg! Én nem csalódtam :))
Nézd, egy bizonyos koron túl az ember már mérlegelni is szokott, nem csak a far_ka után megy.
Szóval ha alapvetően nem egy rossz kapcsolatban tartózkodik, akkor nem fog váltani, csak mert elfogta a hűha-érzés.
Azt hiszem párom találkozott a kamaszkori szerelmével. Beszélgettek, de nem feltétlen akart a gyerekkori szereleme összejönni vele.
Amikor hazajött kb annyit mondott, hogy nem érti hogy tudott évekig szerelmes lenni egy ilyen hát hogy is írjam, érzéketlen/öncélú emberbe.
Szerintem persze mindenkinek meglegyezgeti egy ilyen az egóját, de! ha jó a kapcsolatod valahogy mégis arra jutsz, hogy a párod kell, nem más. Ha viszont igazi érzelmeket kezdesz el táplálni, akkor komoly baj volt a régi kapcsolatoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!