Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan csináljam? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akit már régóta ismerek.A legjobb barátok vagyunk de már egy ideje nagyon tetszik... Szeretném a tudtára adni de nem tudom hogyan, úgy h észrevegye és benne is legyen a dologban.
komoly válaszokat kérek...
2010. máj. 16. 20:53
1/3 anonim válasza:
hívd el sétálni utána vmi gyorsétterembe utána étterem sztem... :D
15/f
2/3 anonim válasza:
étterem... ??? sztem azt ne... oda inkább a párok járnak már... még a gyorskaja oké de sztem csak nyugisan kávézókba meg sétálgatás, közbe egy fagyi... 20L
3/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb, ha elviszed valahova sétálni, a környezetbe. Margitsziget, Halászbástya, Gellért-hegy, ilyenek. Ja boccs, először én az állatkertbe vinném el, és utána sétálgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!