Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kifejezni azt hogy szeretem és fontos nekem?
Nem tudom hogyan vagytok. Én pl nagyon bújós vagyok, az utcán is mindig karolva, vagy legalább kézenfogva megyünk. Sokszor spontán megpuszilom, ha kettesben vagyunk bújok, simogatom.
Lelkileg pedig mindig meghallgatom (akkor is ha nem érdekel, vagy már huszadszorra mondja), próbálok neki segíteni, tanácsot adni, ha valamiben vita van akkor próbáljuk ész érvekkel megbeszélni.
Illetve napközben én is keresem többször is.
De van aki főz vagy süt a másiknak (én azt sajna nem nagyon tudok).
Ilyenek. 😊
N
Ez személyiségfüggő. Neki mire van igénye, te mit tudsz adni, ami nem erőszakolja meg a személyiségedet.
Amire mindenki vágyik, az az őszinte figyelem, a kommunikáció. Te miért vagy vele, valóban szereted, vagy csak valami kell tőle, netán ló nincs, jó a szamár is?
Okozhatsz neki vicces kellemes meglepetéseket... csoki a fiókjába, műzliszelet a zsebébe...
nézz utána az 5 szeretetnyelvnek
ha akarod küldhetek privátban linket
24F
Esetleg meg is kerdezheted tole. Van aki nem igenyli az allando bujast, simogatast. Le kene ulni beszelgetni, mondja el hogy mit var, ezek miben nyilvanuljanak meg. Magadtol te sem talalhatod ki. Elozoek jo tippeket adtak.😊
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!