Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor már szokás?
Akár szokás akár nem,ha szeretem én biztos meglepném valami aprósággal. :)
Gondolj bele születésnapja van, biztos vmi rossz érzésed lenne,hogy nem adtál neki semmit..
Nem tudom,hogy milyen a barátod, mit szeret.. talán a hobbijából( ha van) kéne kiindulni.. vagy amilyen zenét hallgat.. de szerintem nem kell nagy dolgokban gondolkodni, szerintem az is elég ha főzöl, vagy sütsz neki (vagy mindkettő) valami finomat ;)
Szia,
Mindenféleképpen vegyél neki valamit, de apróságot, még nagyon az elején vagytok, ilyenkor nem az a lényeg... Ööö, nekem párom (mivel akkor még cigiztem) egy rózsaszín öngyújtóval lepett meg, tök kis cuki love felirattal meg kutyákkal... aranyos volt.. 2,5 éve együtt vagyunk és az a legkedvesebb ajándékom tőle, pedig kaptam már telefont is szval... sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!