Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen fiút el kell hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiút el kell hagyni?

Figyelt kérdés

egyéves kapcsolat. Azt mondja a minap: "Én úgy terveztem, hogy nálam alszol... Nekem is van beleszólásom a kapcsolatunkba, nem? És ha én azt mondom, hogy nálam alszol, akkor nálam fogsz aludni"

Úgy mondja, mint egy duzzogó kisgyerek.

2017. máj. 18. 14:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, és az én fizetek mindenholt azzal magyarázza, hogy én nem keresek évközben. Szinte már versenyzünk kasszánál, ki húzza gyorsabban elő a tárcát/kártyát.
2017. máj. 18. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
hát szerintem te nem vagy valami atomcica mert akkor nem ilyen csávó szedett volna fel.....ezzel most mindkettőtöket beáraztam de voltaképpen megérdemlitek egymást mert ha együtt vagytok akkor kiálltok a másik nyomi dolgai mellett is
2017. máj. 18. 20:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, néhányan még kimondottan szépnek is tartanak, de legtöbbször a csinos jelzőt kapom. Viszont introvertált vagyok és ő volt az egyetlen szingli fiú a környezetemben, akit kedveltem is, és nem barátként tekintettem rá.
2017. máj. 18. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Magyarul ő akar lenni a domináns, aki mindennél és mindenkinél jobb, mindenki más buta és sz*r.

Próbálja kompenzálni a komplexusait, ezzel elnyomva téged, semmisnek tekinteni, magát pedig fölénybe tenni.

Ez csak rosszabb lesz.

Te tudod, hogy kell-e ez neked.

2017. máj. 19. 01:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább próbálja játszani a pénzes nagymenőt, aki megteheti, hogy lesi a barátnője minden kívánságát és a tenyerén hordozza (lesegíti a kabátot, kinyitja az ajtót, nem enged fizetni sehol, drága ajándékokat vesz), cserébe viszont van egy ilyen "neszóljbeleanagyokdolgába" attitűdje felém, főleg társaságban.
2017. máj. 22. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!