Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem? Melyiket mondjuk igaz szerelemnek?

Figyelt kérdés

A lángolós "kiugrik a szívem ha megjelenik" érzés..vagy a nyugodt nem szívdobogós?

Melyik az igazi szerelem? Az első csak fellángolás? Vagy pont az az örökké tartó? Esetleg a kettő ki sem zárja egymást?

Előre is köszönöm:)

18/L

2010. máj. 16. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam olyan kiugrik a szívem-es az igazi, de az egy idő után átmegy szerintem a nyugiba:)))
2010. máj. 16. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez amit leírtál egyikre sem pontos magyarázat, és nem hinném hogy kizárják egymást. eleve én csak akkor vagyok hajlandó megtenni a lépést a fiú felé, hogy ha érzem azt a kiugrik a szívemet... szóval más esetben esélyt sem adok rá hogy igaz szerelem legyen belőle...
2010. máj. 16. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint lényegtelen hogy az első pillanat milyen hatást vált ki belőled. A szerelem egyébként sem az első pár nap alatt alakul ki. Az nem szerelem csak azt hiszi mindenki. Én 2 év után érzem igazán, hogy mennyire szeretem a párom. És itt már nem a hormonok diktálnak, mint az első pár randinkon, mikor a gyomrom görcsbe rándult, vagy a szívem hevesen dobogott.

Volt olyan kapcsolatom amikor az elején semmi izgatott állapot nem történt a találkozásunkkor és mégis 3 évig együtt voltunk.

2010. máj. 16. 18:46
 4/4 anonim válasza:
Furcsa de nekem sok fellángolásom volt és az csak fellángolás volt ha már az elejétől majd kiugrott a szívem a helyéről ezek nem is tartottak sokáig.De most 1év 2hónapja van barátom akinél nyugodt voltam amikor először randiztunk.De azóta mindig ha meglátom kiugrik a szivem a helyéről és ha a közelemben van.Szerintem ez mindenkinél más:)(L/16)
2010. máj. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!