Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet valaki attól még, hogy nem akar velem lenni?
Majdnem fél év az semmi...
Egyébként igen, aki szeret az nem ilyen, az akar látni, az kihasznál minden lehetőséget, és felvillanyozzák a találkozók.
Az ő részéről nem elég erősek az érzések
Igen, a szerelem rettentő fontos dolog az ember életében, viszont az érettségivel eléggé el tudja szúrni magát az életet...
Teljesen megértem, ha inkább készül a vizsgákra, ezt a kis időt ilyenkor ki kell bírni...
Igazából szerintem ő már befejezte ezt a kapcsolatot, és arra épít, majd rájössz te is...
Természetesen, én is érettségizem idén, két tantárgyból emelt szinten, tiszteletben tartom, ha tanul,ez teljesen rendben van. de napi néhány tétel van neki is beosztva, nekem is, emellett jelenleg nehéz azt mondanom, hogy ne jutna időnk egymásra, ha akarná...
köszönöm a válaszokat:)
Elmondta neked,hogy neki nem hiányzol?
Ha mindennap nem is,de azért heti egyszer simán találkozhatnátok.
Ülj le vele,akár most,akár a vizsgák után es beszélgess el vele!
Nem, nem mondta ki szó szerint, csak én érzem úgy. Rendben, beszélek vele még, megpróbálom újra elmondani neki, sokadszorra.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!