Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátja elmesélte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátja elmesélte a barátomnak, hogyan dugott meg öt évvel ezelőtt. Mi errol az őszinte véleményetek?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, ő a második pasi az életemben. Azt mondta, ot ez nem érdekli de kivancsi vagyok, ti mit tennétek vagy gondolnatok a helyében. A legjobb barátja egy hiba volt, soha nem mentem bele egyéjszakásba,, az volt az egyetlen eset amit aztán meg is bántam..
2017. máj. 16. 23:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a sok fröcsögést :D

Kérdező: én nem tennék semmit és nem gondolkodnék rajta sokat. Neked ez gondot okoz? Nem hiszem. A barátodnak gondot okoz? Nem hiszem (bár erről célszerű meggyőződni, ki tudja). Változtat valamin? Nem hiszem. Akkor ennyi, én nem látok problémát.

2017. máj. 17. 07:53
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

"volt egy barátom aki elvette, utána a legjobb haver, akivel egyszer lefekudtem és ennyi, aztán a jelenlegi" vs "nemrég jöttünk össze, ő a második pasi az életemben"

Mesélj még kérlek...

2017. máj. 17. 08:40
 23/24 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező: nőként te miért mész bele olyan kapcsolatba, ahol az exed és a jelenlegid annyira fantasztikus jóbarátok?? Annak a surmónak meg megmondhatdo, hogy akkoriban nem tudta kezelni a nőket, téged sem, emiatt nyugodjon meg, ne izgassa magát sz.rkeveréssel.28N.
2017. máj. 17. 08:51
 24/24 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha nem törődsz vele...ez a párod barátját minősíti...ha a párod nem zökken ki emiatt a normál krtékvágásból, akkor nem kell ezzel foglalkozni...vannak dolgok, amik attól veszélyesek, ha foglalkozunk velük.
2017. máj. 17. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!