Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem babát vár, ennek ellenére cigizik. Megtilthatom neki, hogy nikotinnal mérgezze a gyerekünket?
Te is dohányzol? Gondolom tudtad, hogy cigizik. A gyerek vállalás előtt beszéltetek arról, hogy leteszitek a cigit?
Ha te is dohányzol, az ugyanúgy mérgezi a közös gyereketeket, mint a feleséged cigizése.
Hagyjátok abba mind a ketten a dohányzást. Együtt könnyebb és mind a hármótok egészségére jó hatással lesz.
#14: Ezt írtam?
Szöveget értelmezni nem tudsz, mivel sem a kérdésre, sem a neked írt hozzászólásaimra nem tudtál érdemben reagálni, emellett módszeresen félreértettél / szándékosan félremagyaráztál mindent amit írtam (Ki mondta, hogy szerintem te azt akarod, hogy akadjon valaki a horgodra? Ki mondta, hogy támogatom a terhesek cigizését?).
Annak fényében, hogy nem ütöd meg a harmadikos év végi anyagot sem tudásban, elég pofátlan dolog magas lóról osztani az észt érdemi válasz nélkül, nem?
"Megtilthatom neki, hogy nikotinnal mérgezze a gyerekünket?"
Hálistennek, azért ott még nem tart a liberális tolerancia, hogy erőszakkal is belepof_zhasson valaki a párja életmódjába.
Mert hát minden ilyen kontroll freaknek ki lehet találni egy afféle "pozitív célt", csak hogy a másikat korlátozza (lásd: "a nemdohányzók védelmében..." c. sablondumát).
Tudtad, hogy dohányzik? Tudtad.
Tudtad, hogy előbb-utóbb gyereket szeretnétek? Tudtad.
Akkor hol itt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!