Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányokat sokszor csak megd**ni akarják?
Érdekes a kérdés...
És szerintem a válasz az, hogy a lányok igazából nem is főnyeremények...
Nekem volt szép barátnőm. NAGYON szép barátnőm. Nem is egy. volt csúnyácska, és volt olyan is, akinek szép alakja, és csúnyácska arca volt stb.
mindenféle no. ÉS a legszebbek is nagyon jólelkű kedves lányok voltak, de szellemileg nem voltak kielégítőek. Egyszerűen nem tudtam beszélgetni (pont a leggyönyörűbbel) vele, és ezért nekem kellett szakítani, mert neki ugye ez fel se tűnt. Szomorú volt, de ez van. És csodás főnyeremény amúgy a lány, de én egy életet nem tudnék vele leélni, mert úgyérezném, hogy van egy (egyetlen) szárnyam és ha olyat választanék, akinek szintén van egy szárnya, akkor együtt repülhetnénk. De ha olyat választok, akinek nincs szárnya, akkor egész életemre hasztalanul van a szárnyam, és a másikat csak zavarná. Mint Einstein és Mileva Marić.
A csúnyácskábbak pedig mindig érdekesek voltak. Elsőre. Aztán kiderült, hogy képes teljesen megbolondulni, vagy hogy apakomplexusos, és hiába iszonyatosan okos, nem képes fenn tartani a köztünk lévő kapcsolatot.
Szóval hiába szépek a lányok, és főnyeremények, mert mindig van hibája az embernek. Te itt felsoroltad, hogy szép és okos, de a hibákat nem látod. Miből fakad, hogy okos? Tényleg okos vajon az az okos? Intelligens? Humora is van? Nem hisztis? Nem idegesítő? Nem féltékeny, bizlamatlan stb?
Persze, mindenkire rá lehet mondani, hogy jófej. Csak nem mindenkivel jófej.
Plusz ha olyan főnyeremények, akkor valószínűleg válogatósak. Miért ne lennének azok, ha megtehetik?
Kiválasztják a jóképű pasikat, akik már megszokták, hogy ledumálják a bugyit a lányról, szex, aztán lelépnek. És néznek nagyot a lányok, hogy "de hát én többet akartam"... hát buktad, rosszat választottál ki.
Az van, hogy a kérdéseddel párba lehetne állítani férfi oldalról ezt a kérdést:
"Miért az van, hogy a nők csak a bunkó paraszt férfiakkal szexelnek, akik csak megdugni akarják őket? "
Mert az van, hogy Ti szabadakaratotokból választjátok ezeket a férfiakat.
Azért van, mert csak azokat veszik észre, azokat az alfákat játszó macsó pasikat, akik sok nőnek tetszenek, így sorban dugják meg ezeket a nőket.
Azt pedig nem veszik észre ezek a lányok akik nem játsszák el az alfa macsót, és nem csak megdugni akarnák, hanem többet is. És mivel az ilyen pasikat úgy általában nem veszik észre a lányok, a legtöbb nem is érzi elég jónak magát egy olyan nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!